Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ίσως από Δευτέρα να μην είμαστε κοντά σας για δύο μέρες και όπως πάντα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε. Την καλημέρα μας πάντως θα την πούμε και την Δευτέρα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας, για μια ακόμη φορά. Πάντως εμείς το.... ευχαριστώ το λέμε και σ΄ αυτούς, που για κάποιους λόγους ξεχνούν εύκολα.

- Την Δευτέρα στο "καλημέρα" σας έχουμε αποκαλύψεις. 'Εχουμε παραίτηση δύο μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων και το ποιοι παίρνουν την θέση τους. Μην προσπαθήσει κανείς να μάθει κάτι παραπάνω, γιατί δεν θα μάθει τίποτα απολύτως. Την Δευτέρα στις 08:00 στο "καλημέρα".

- Αλήθεια ο κύριος Παγώνης συμφωνεί με αυτά που λέει ο κ. Καλαθέρης για την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας; Γιατί δεν βγαίνει να πάρει καθαρή θέση για το θέμα; Ο κ. Παγώνης δεν θα πάρει θέση γιατί ξέρει την αλήθεια, αλλά θέλει να συνεχίσει ο κ. Καλαθέρης της φαντασιώσεις του, γιατί εδώ ισχύει το "πες πες κάτι θα μείνει".

- Καλημέρα και στον ΔΟΑΠΠΕΧ και θα θέλαμε δημόσια να ζητήσουμε να δίνουν στην δημοσιότητα  το πως ψήφισε το κάθε μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ στο κάθε θέμα. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό κυρία Αϊδίνη, γιατί θα μάθει όλος ο κόσμος το ποιοι και γιατί δεν ψηφίζουν και δεν θέλουν να γίνουν έργα .

- Καλημέρα και σ΄ αυτούς που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και λένε ΝΑΙ σε όλους. Εμείς δεν λέμε ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ σε κανέναν, αλλά θα γράφουμε πάντα την δική μας άποψη και αυτό δεν θ΄ αλλάξει.