Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Κάτι "ψήνεται" εκεί στα Ψαχνά, αφού οι πληροφορίες μας λένε πως όλα είναι έτοιμα για να ενεργοποιηθεί και πάλι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για την περίοδο 2022 - 2023. Καλό θα είναι αυτό αλλά εμείς θα δώσουμε μια φιλική συμβουλή. Να βρούνε έναν φούρναρη ο οποίος να προσέξει "το ψήσιμο" της επιστροφής του ΗΡΑΚΛΗ, γιατί.... αν δεν επιλέξουν καλό φούρναρη, μπορεί να καταλήξει το θέμα σε κάρβουνο και στάχτη!!!

- Σήμερα έχουμε και αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας και θα προκριθούν 4 ομάδες για να συνεχίσουν. Στο Κύπελλο δεν χωράνε προγνωστικά και να ευχηθούμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην έχουμε ούτε παράπονα, ούτε παρατράγουδα.

- Καλά κάνουν και δεν αλλάζουν πρακτικές εκεί στη Αρτάκη, Χάθηκε μία ακόμη χρονιά και ο άνθρωποι επιμένουν να λένε αυτά που έλεγαν και τα προηγούμενα χρόνια. Τι έλεγαν; "Θα πάμε τον ΑΟΝΑ εκεί που του αξίζει". Μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και καλά κάνουν και συνεχίζουν, μήπως και κάποια στιγμή την συναντήσουν.