Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

....η άποψή μας

 -  Ας λέει ο καθένας ότι θέλει για την Δημοτική Αρχή και την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα. Θα μείνουν όλοι με την κακία τους και χωρίς καμία τύχη στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.
Η λάσπη που ρίχνουν και όσα δημιουργεί η φαντασία τους, θα πέσουν στο κενό, αφού οι δημότες γνωρίζουν τα πάντα και τα πέρασαν όλα όταν διοικούσαν οι κύριοι Παγώνης/Καθαροσπόρης και γι΄ αυτό δεν τους τίμησαν με την ψήφο τους στις ....προηγούμενες εκλογές.
Θα μας πείτε πως τώρα ακούμε τον κ. Καραμούζη να κραυγάζει και να λέει πως στις επόμενες εκλογές οι δημότες θα στείλουν αυτή την Δημοτική Αρχή στο σπίτι της. 
Εντάξει, κάτι πρέπει να πει και ο κύριος Καραμούζης, ο οποίος επέλεξε το ψηφοδέλτιο του κυρίου Καθαροσπόρη και όλοι μαζί βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν και τώρα κάνουν απλά θόρυβο.
Η σημερινή δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, ενώνει δυνάμεις και γι΄ αυτό καταφέρνει να παράγει έργο και να είναι κοντά στους δημότες, χωρίς διαχωρισμούς.
Μια απλή ματιά στην σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα διαπιστώσετε πολλά.
Μπορεί κάποιοι να επιλέγουν τις κραυγές και τις κορώνες, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Η Δημοτική Αρχή καταφέρνει κάτω από δύσκολες πραγματικά συνθήκες να είναι δίπλα στους δημότες, την ώρα που οι άλλες παρατάξεις, δείχνουν στοιχεία διάλυσης.