Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να ευχηθούμε να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Προσοχή γιατί τα μέτρα μπορεί να χαλάρωσαν, αλλά ο κορονοϊός συνεχίζει και είναι απειλητικός. Ας προσέχουμε γιατί όπως διαπιστώνουμε τα κρούσματα στην Εύβοια είναι πάρα πολλά. Φυσικά τα κρούσματα του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κορονοϊού είναι πολύ περισσότερα, αφού εκεί κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως και κάνουν πολύ φασαρία, όπως τα μικρά παιδιά, όταν πάνε.... με την μαμά ή τον μπαμπά στο σούπερ μάρκετ και δεν τους αγοράζουν την σοκολάτα που θέλουν!!!!

- Τι άλλο να γράψουμε, όταν ο άλλος θέλει σώνει και καλά να διοργανώσει ημιμαραθώνιο και λέει πως αυτός ως πλασιέ φαρμάκων έπρεπε να τον διοργανώσει και όχι ο ΔΟΑΠΠΕΧ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ; Η πλάκα είναι πως χαρακτηρίζει ιδιώτες γυμναστές τους ανθρώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και πως αυτοί εργάζονται στα σχολεία και προφανώς δεν έχουν δικαίωμα κατά την άποψή του να διοργανώνουν ημιμαραθώνιο.

- Τελικά τι έχουν να πούνε τώρα αυτοί οι οποίοι έβαζαν στοίχημα πως δεν πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο της παράταξης Χαλκίδας;;;;  Το έργο τελικά δημοπρατήθηκε και σύντομα θ΄ αρχίσουν και οι εργασίες. Το έχουμε ξαναγράψει και κάποιοι πρέπει να το πάρουν απόφαση. Η κυβέρνηση της ΝΔ ότι λέει το κάνει και δεν έχει σχέση με τους μπαχαλάκηδες που έκαναν το αντίθετο από αυτά που έλεγαν.

- Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στα σχολεία και δυστυχώς για τα περισσότερα φταίμε οι γονείς οι οποίοι μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, χωρίς να τα μάθουμε να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προς το σχολείο και προς τους εκπαιδευτικούς και ως προς τα άλλα παιδιά.

- Στη ΛΑΡΚΟ τα προβλήματα είναι γνωστά και οι απόψεις για να λυθούν, πολλές και διαφορετικές. Για παράδειγμα το Σωματείο της Εύβοιας, δεν έχει την ίδια άποψη με αυτό των άλλων περιοχών. Η λύση πιστεύουμε πως θα δοθεί από την κυβέρνηση, ώστε και η ΛΑΡΚΟ να παραμείνει σε λειτουργία και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν την δουλειά τους.