Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ

 "Αξιότιμοι διοικούντες της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και υπεύθυνοι της επιτροπής διαιτησίας, την Κυριακή 20/2/2022 διεξήχθη στο Καλοχώρι-Παντείχι ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.
Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τις διαιτητικές αποφάσεις σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο και της ΕΠΣ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά και της επιτροπής διαιτησίας, επίσης μπορούμε να κατανοήσουμε τυχόν λάθη και φυσικά και λάθη (ανθρώπινα) , τα οποία μπορούν να πράξουν διαιτητές ή βοηθοί διαιτητή και αυτό γιατί Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, και σφάλματα κάνουν…
Αρχίζοντας λοιπόν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα εξής:
Η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα από μία διαιτησία που θα μπορούσε να θεωρηθεί εξ’ αρχής εχθρική απέναντι της.
Ο διαιτητής της συνάντησης με μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος μας , προσπάθησε να ευνοήσει τον αντίπαλο που αυτή τη φορά έτυχε να είναι η ομάδα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ , με την οποία θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα... μετά τη λήξη του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για αυτό.
Πλην της επίμονης προσπάθειας του κ. Γκάτσου να κλείσει την ομάδα μας στην περιοχή της καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και να παρατηρεί πειθαρχικά τους ποδοσφαιριστές μας με μεγάλη ευκολία , έπραξε επιπλέον σε δύο συγκεκριμένες φάσεις “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” και χαρακτηριστικά αναφέρουμε.
Στο 10ο λεπτό της συνάντησης καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι κατά της ομάδας μας , σε μια φάση που την παράβαση κατά γενική ομολογία θα πρέπει να την οραματίστηκε…
Αντιθέτως στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης επιδεικτικά, “έκλεισε ” τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και επιπροσθέτως τιμώρησε τον επιθετικό μας με κίτρινη κάρτα διότι δεν άντεξε τα παρατεταμένα λακτίσματα των αντιπάλων του και είχε το “θράσος” να πέσει στην αντίπαλη περιοχή.
Κερασάκι στη τούρτα ήταν η αποβολή από τον πάγκο μας του γενικού αρχηγού , με πρόφαση την έντονη διαμαρτυρία στην παραπάνω φάση και εν συνεχεία η παρατήρηση με κίτρινη κάρτα του προπονητή μας κ. Ακριτίδη που όπως γνωρίζετε δεν διαμαρτύρεται εύκολα σε διαιτητικές αποφάσεις.
Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έχουμε κάνει έναν τεράστιο αγώνα από την αρχή της χρονιάς σε δύσκολους καιρούς , με αντίξοες συνθήκες και δεν θα αφήσουμε κανέναν να αμαυρώσει αυτήν την προσπάθειά μας και τον κόπο μας .
Εκπροσωπούμε ένα χωριό και πρεσβεύουμε το « Ευ Αγωνίζεσθαι ».
Είμαστε μια παρέα ρομαντικοί παράγοντες του αθλητισμού που αγαπάμε το χωριό μας.
Δεν θα το βάλουμε κάτω θα συνεχίσουμε αυτή την ανιδιοτελή προσφορά μας για το χωριό μας και τους παίχτες μας.
Όμως απαιτούμε σεβασμό από όλους όπως και εμείς σεβόμαστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν, δεν έχουμε πρόβλημα με το λάθος όμως η προκλητικότητα μας εξοργίζει.
Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό απέναντι στην ομάδα μας και να είναι
τυχαίο.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα μας που κατάφερε να υπερκεράσει την εχθρική διαιτησία και να επιβληθεί του αξιόμαχου αντιπάλου μας .
Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε γιατί μας αρέσει και το γουστάρουμε.

Εκ της διοικήσεως 
του Αθλητικού Ομίλου 
Καλοχωρίου-Παντειχίου".