Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 - Είναι πλέον οριστικό. 
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αποκτά σύντομα υπηρεσιακή διοίκηση και κάπου εκεί στον Μάϊο θα προκύψει νέα διοίκηση μέσα από Γενική Συνέλευση και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα δηλώσει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Αυτό προφανώς φέρνει τα πάνω κάτω στην κατηγορία και οι ανησυχίες θα είναι πολλές.
Πάντως στα Ψαχνά κυκλοφορούν διάφορα και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν να μάθουν, αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα κατέβει στο πρωτάθλημα ως πρωταγωνιστής ή ως κομπάρσος.
Η εξέλιξη αυτή αλλάζει και το πόσες ...ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α΄ στην Β΄ κατηγορία, αφού με βάση την προκήρυξη θ΄ ανέβουν 4 ομάδες από την Β΄  στην Α΄ κατηγορία. Έτσι οι ομάδες θα είναι (14 + 3) 17 και θα υποβιβαστεί 1 ομάδα για να μείνουν 16..
Σε περίπτωση που δηλώσει συμμετοχή ο ΗΡΑΚΛΗΣ τότε οι ομάδες θα γίνουν και πάλι 17, οπότε θα πρέπει να υποβιβαστεί και άλλη ομάδα, οπότε θα υποβιβαστούν από τις 14 ομάδες που έχει σήμερα το πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής Εύβοιας, δεν περάσει τα μπαράζ και δεν ανέβει στην Γ΄ Εθνική, θα επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία και αυτόματα θα υποβιβαστεί και τρίτη ομάδα από την Α΄ κατηγορία στην Β΄.
Στην χειρότερη περίπτωση, αν υποβιβαστεί η ΑΡΤΑΚΗ, τότε στην Β΄ Κατηγορία θα πέσουν 4 ομάδες από την Α΄ στην Β΄ κατηγορία και θ΄ ακολουθήσουν καραμπόλες από τους ομίλους της Β΄ κατηγορίας στην Γ΄ κατηγορία.