Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 -  Τρόμαξαν πολλοί σήμερα τα ξημερώματα στις 04:23 αφού κουνηθήκαμε με τα 2,9 ρίχτερ. Σεισμός σου λέει  άλλος με το επίκεντρο να είναι κάπου εκεί στην Ανθηδώνα. Φυσικά άρχισαν τα σχόλια στο fb όπου ο καθένας γράφει την άποψή του και έχουμε και τους μη ειδικούς, αλλά αναλυτές, να.... ψάχνουν αιτίες κλπ.

- Διαβάσαμε και σχόλιο του Μανώλη Βέτα, ο οποίος έγραψε στο fb: "Ο χρήστης Manolis Vettas αισθάνεται αγχωμένος. Φθηνά την γλυτώσαμε". Μανώλη ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έπρεπε να κάνεις διάγνωση και να βρεις την αιτία. Τα πράγματα είναι απλά. Ο ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ έβγαλε το "πορτοκαλί υποβρύχιο"  στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από την ταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ για να περιμένει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας, αφού σήμερα έχουμε τον επαναληπτικό του 1 - 1.  Πως λοιπόν ήθελες να μην προκληθεί σεισμός, αφού το πορτοκαλί υποβρύχιο βγήκε πολύ κοντά στην στεριά;;

- Πάντως δεν ξέρουμε αν αυτός ήταν ο κύριος ποδοσφαιρικός σεισμός, αφού όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, ένα ταρακούνημα θα έχουμε. Αν προκριθούν τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ το ταρακούνημα θα είναι μεγαλύτερο, ενώ αν προκριθεί η ΕΡΕΤΡΙΑ ασφαλώς μικρότερο, αφού τις δύο ομάδες της χωρίζι μια κατηγορία.