Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θα γράψω κάποια πράγματα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς.
Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τότε που ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Εύβοιας και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. 
Τότε πρόεδρος ήταν ο κ. Θέμης Κοντσιλίδης και είχε δίπλα του τον κ. Γιώργο Αγραφιώτη, τον Πέτρο Κακαβά και κάποιους  άλλους.
Τότε η ομάδα μπορεί να μην είχε πολλές χορηγίες, να μην είχε δίπλα της πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς, αλλά ας μη γελιόμαστε είχε αυτούς τους 3 παράγοντες οι οποίοι είχαν αναλάβει ο καθένας τους κάποιες αρμοδιότητες και ....τα κατάφεραν. 
Δεν κυνηγούσαν τα φώτα της δημοσιότητας και να θυμίσουμε πως τα ΜΜΕ "έγερναν" προς την πλευρά του ΛΗΛΑ ο οποίος τότε είχε πρόεδρο τον κ. Ελευθεριάδη. 
Η σημερινή ΕΡΕΤΡΙΑ έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάποιοι πιστεύουν πως ο μπάρμπα Στέλιος, πάει κόντρα στην ομάδα, γιατί δεν γουστάρει την πρόεδρο, δεν γουστάρει την διοίκηση κλπ.
Από που προκύπτει άραγε αυτό;
Γράφουμε απλά την άποψή μας και τίποτα παραπάνω.
Η πρόεδρος έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ της Εύβοιας και δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο. Η ομάδα ενισχύθηκε μεταγραφικά και αφού εμείς δεν τα γράφουμε, όπως λένε καλά, ας μας πούνε γιατί η ομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο και δυστυχώς δεν μπορεί να ξεχωρίσει αγωνιστικά.
Δεν θέλω να γράψω ονόματα ανθρώπων οι οποίοι κάνουν τραγικά λάθη στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας.
Ένας αγώνας δεν διαρκεί 90΄, αλλά πολλές ώρες και για να είμαι ακριβής αρχίζει όταν τελειώνει ο προηγούμενος κα διαρκεί τουλάχιστον μία εβδομάδα.
Όταν θέλεις να διεκδικήσεις ένα πρωτάθλημα, δεν κοιτάζεις μόνο την ομάδα σου, αλλά και τις ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο.
Για να τα καταφέρεις σ΄ αυτό θα πρέπει να ξέρεις, θα πρέπει να θέλεις και πάντως θα πρέπει να έχεις συνεργάτες.
Ο Θέμης, ο Γιώργος και ο Πέτρος, αυτό το κομμάτι το ξέρουν καλά και η πρόεδρος κυρία Ελεντίνα Πράσσου, ίσως θα έπρεπε να είχε ζητήσει την βοήθειά τους ή τέλος πάντων να ζητήσει και να ενημερωθεί για κάποια πράγματα.
Δεν θα γράψω περισσότερα σήμερα και δηλώνω πως δεν έχω κάτι εναντίον της προέδρου ή του ΔΣ ή των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Τους εύχομαι τα καλύτερα και θα συνεχίσω να γράφω την άποψη μου ελεύθερα.