Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Δυστυχώς οι ισχυροί αυτής της γης, όχι μόνο δεν είναι ικανοί να σταματήσουν έναν πόλεμο, αλλά είναι αυτοί που τον προκαλούν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντά τους. Δυστυχώς αυτή είναι οι αλήθεια και την πληρώνει ο λαός.
Είναι φανερό πως Ρώσοι και Αμερικανοί, προκαλούν κατά περιόδους και καταλήγουν δολοφόνοι των λαών. Και οι λαοί όμως αδιαφορούν και παρακολουθούν από τον καναπέ τους τους διάφορους αναλυτές, οι οποίοι παριστάνουν τους ειδικούς, ενώ το μόνο που κάνουν .....είναι να παρακολουθούν τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ και από εκεί μαθαίνουν τα πάντα και τα παρουσιάζουν ως δική τους πληροφορία και γνώση.

- Ο πόλεμος είναι πόλεμος κύριοι και δεν είναι για το καλό των λαών, αλλά για τα συμφέροντα κάποιων. Οι λαοί πρέπει να ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν, όχι υπέρ του ενός ή του άλλου, αλλά εναντίων όλων των εμπλεκόμενων στον πόλεμο. 

- Αλήθεια που είναι εκείνα τα μετακινούμενα καραβάνια, από κράτος σε κράτος που φώναζαν εναντίον των μέτρων για τον covid;;;;; Γιατί δεν ξεκινούν και τώρα μια πορεία μέχρι την Ουκρανία και να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη ασπίδα και να προστατέψουν τον λαό της Ουκρανίας;

- Αυτοί είμαστε κυρίες και κύριοι. Εκ του ασφαλούς και μόνο οι αντιδράσεις μας.