Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Γελάμε πραγματικά γι΄ αυτούς που προσπαθούν και παριστάνουν πως δήθεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα νερού στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ του Δήμου Χαλκιδέων!!!
Είναι αυτοί που μέχρι και το 2019 διοικούσαν τον Δήμο Χαλκιδέων και τη ΔΕΥΑΧ δεν έκαναν απολύτως τίποτα και φυσικά το 2018 ήταν αυτοί που υπέγραψαν παράνομα σύμβαση με τον ιδιώτη ο οποίος σχεδόν εδώ και πάνω από 20 χρόνια προμηθεύει νερό στους.... κατοίκους της περιοχής.

- Ποια είναι η αλήθεια; Μέλος της οικογένειας του ιδιώτη, ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη και εκλέχθηκε ως μέλος στην Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας. Πριν λίγο καιρό, παραιτήθηκε από την παράταξη Καθαροσπόρη και έτσι άρχισαν τα όργανα. 

- Ο κ. Καθαροσπόρης υπήρξε για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος έργων στο Δήμο Χαλκιδέων και υπήρξε και στην διοίκηση της ΔΕΥΑΧ. Τι έκανε λοιπόν τόσα χρόνια για το θέμα; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. 

- Φυσικά ο κ. Καραμούζης που είναι στην παράταξη Καθαροσπόρη, ανέλαβε τον ρόλο του εκδικητή και προσπαθεί να τιμωρήσει τον ιδιώτη!!!!! Η ουσία κύριοι δεν αλλάζει. Δεν κάνατε τίποτα για το θέμα και θέλετε τώρα να τα κάνει η Βάκα σε μια νύχτα!!!