Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν μασάει τα λόγια του. Θα γράφει πάντα την άποψή του, ακόμη κι όταν αυτή θα ενοχλεί φίλους και γνωστούς του.
Τους διαιτητές της Εύβοιας τους σεβόμαστε και τους έχουμε σε εκτίμηση, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι στο απυρόβλητο.
Θα πρέπει να κοιτάξουν και να κάνουν κάτι για την οργάνωσή τους, αφού πλέον ούτε καν συναντήσεις δεν κάνουν στα γραφεία του Συνδέσμου τους, ούτε καν κάποιες εκπαιδευτικές συναντήσεις δεν κάνουν και το μόνο που κάνουν είναι να περιμένουν πότε ένας συνάδελφός τους δεν θα τα πάει καλά σ΄ έναν αγώνα, για να το ευχαριστηθούν και να λένε διάφορα.
Από την άλλη η ΕΠΣΕ με την επιτροπή διαιτησίας, εκδίδουν ανακοινώσεις.... για να πιέσουν παράγοντες και άλλους ώστε να μην λένε διάφορα για τους διαιτητές.
Κυρίες και κύριοι αρμόδιοι για την διαιτησία, το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές. Φροντίστε και για τις δύο. Ξέρετε τι φταίει και πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να βγάλετε τα προβλήματα που είναι κρυμμένα κάτω από το χαλάκι.
Αλήθεια πως τιμωρούμε κάποιον διαιτητή όταν μιλάει σε ανθρώπους της ενημέρωσης;;;;
Έχει βγει κατάλογος για το ποιοι διαιτητές έχουν δικαίωμα να μιλάνε και ποιοι όχι;
Ο μπάρμπα Στέλιος πάντως θα μιλάει με όλους και θα γράφει αλήθειες.
Αν αυτές οι αλήθειες δεν εξυπηρετούν πρόσωπα και καταστάσεις, τότε λυπούμαστε, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τις γράφουμε.