Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Διαβάσαμε μια επιστολή διαμαρτυρίας της ομάδας του Καλοχωρίου / Παντειχίου για την διαιτησία και πάντως δεν έβρισαν ούτε συκοφάντησαν κανέναν. Έγραψαν απλά την δική τους γνώμη και αυτό δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει κανείς. Η ομάδα τους κέρδισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 3 - 1 και θα μπορούσαν να μην μιλήσουν ή για να χαϊδέψουν αυτιά θα μπορούσαν να βγάλουν κι αυτοί μια ανακοίνωση και να ευχαριστούν και να..... συγχαίρουν τους πάντες, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων......

- Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως ο προπονητής τους κύριος Ακριτίδης Δημήτρης θα διαμαρτυρόταν αν δεν υπήρχε λόγος. Ο κύριος Γκάτσιος είναι καλός διαιτητής, όπως και οι δύο βοηθοί του , σ΄ αυτόν τον αγώνα. Ίσως κάτι δεν πήγε καλά και αυτό το έχουμε συναντήσει σε αγώνες. Πολλές φορές αξιόλογοι διαιτητές δεν είναι στην μέρα τους.

- Η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να ακούνε τους ανθρώπους των ομάδων και να προσπαθούν ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και όχι να ακούει μόνο τα καλά λόγια και όχι τις παρατηρήσεις και τα παράπονα. Κύριοι με τα συγχαρητήρια και με το χειροκρότημα, κανείς δεν θα γίνει καλύτερος.