Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Τσικνοπέμπτη να έχετε και προσοχή εκεί που θα πάτε για διασκέδαση, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και  θα πρέπει αυτό να μην το ξεχνάμε.  Φυσικά πάντα θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως δεν έχουν ανάγκη τα εμβόλια και πως όλα τα εμβόλια έχουν στόχο το μυαλό του κάθε ανθρώπου. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έφτασαν στο σημείο, να μας πούνε πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό σε οδηγεί στο να ψηφίζεις ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! Αυτό φυσικά θα το πει ο Αλέξης, μετά... την ήττα στις επόμενες εκλογές...

- Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Πάνος Καραμούζης, χωρίς προφανώς να το καταλαβαίνει, θίγει τον αρχηγό της παράταξής του τον κ. Καθαροσπόρη, αλλά και την κυρία Ζλακώνη, αφού κάθε λίγο και λιγάκι, μιλάει απαξιωτικά γι΄ αυτούς που έχουν πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση τονίζοντας πως ο ίδιος είναι νέος αυτοδιοικητικός!!!!!

- Κύριε Καραμούζη, γιατί σας ενοχλούν οι παλιοί της αυτοδιοίκησης; Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πως η εμπειρία τους, είναι χρήσιμοι και ιδιαίτερα για σας τους νέους;  Είδατε πόσο ωραία σας οδήγησε ο αρχηγός σας, στο να κάνετε εσείς θόρυβο, για να μην εκτεθεί ο ίδιος; Ο παλιός είναι αλλιώς κύριε Καραμούζη.

- Ένα ένα κλείνουν τα ανοιχτά θέματα, όπως αυτό της παράκαμψης Χαλκίδας και Αρτάκης και Ψαχνών ή όπως αυτό με τα προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια, όπως αυτό με την ΛΑΡΚΟ και άλλα. Αρέσει δεν αρέσει, η κυβέρνηση της ΝΔ, τα καταφέρνει μια χαρά κι ας λένε κάποιοι πως δεν κάνει τίποτα. Απλά κάνει, αυτά που δεν τόλμησαν ή δεν μπόρεσε να κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ.

- Θα το ξαναγράψουμε. Η κυρία Χονδρογιάννη, όσο νερό κι αν ρίχνει στο μύλο της αντιπολίτευσης, τίποτα δεν θ΄ αλλάξει. Η δήμαρχος κυρία Βάκα την όρισε σε μια θέση και αν δεν της αρέσει, υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Μέχρι την ώρα που θα έχουμε εκλογές στον Δήμο και στην Περιφέρεια, θα μπορούσε  να κρατήσει τα προσχήματα και να μην "πυροβολεί" συναδέλφους της και την ίδια την δήμαρχο. Μπορεί να πιστεύει πως αυτή η πρακτική θα τις φέρει περισσότερους σταυρούς προτίμησης, αλλά κάνει λάθος.