Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - Ισχύει πάντα αυτό που λέει ο λαός. "Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Χαλκιδέων και στην Περιφέρεια, όπου Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι επειδή ξέρουν πως ποτέ δεν θα τους δοθεί η ευκαιρία να διοικήσουν και αυτό δεν είναι τυχαίο, καταγγέλλουν το οτιδήποτε και προσπαθούν ώστε να μην γίνουν έργα στον τόπο τους, γιατί πιστεύουν πως έτσι θα φέρουν σε δύσκολη θέση αυτούς που..... με εντολή του λαού, διοικούν.
Εφαρμόζουν το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό θα έχουν και την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, αφού οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν.
Πρέπει όμως κάποιοι να καταλάβουν πως σε τοπικό επίπεδο, θα πρέπει να βάζουν πλάτη για να γίνουν έργα και όχι να καταγγέλλουν τα πάντα. 
Έχουμε την άποψη πως η δημοτική αρχή με δήμαρχο την Έλενα Βάκα και η Περιφερειακή Αρχή με Περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό θα έπρεπε να είχαν περάσει στην αντεπίθεση προς αυτούς που προσπαθούν και τους συκοφαντούν καθημερινά με συνεντεύξεις, δηλώσεις και δεν ξέρουμε τι άλλο.
Είναι γνωστό πως στην αυτοδιοίκηση υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, στους οποίους ο καθένας μπορεί να προσφύγει, αλλά δεν το κάνουν.
Προτιμούν να βγαίνουν στα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης και να λένε ότι θέλουν χωρίς κανένας να τους ζητάει αποδείξεις και στοιχεία.
Κότες είναι λοιπόν και όχι μάγκες και προσπαθούν να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα.
Αυτούς την ώρα της κάλπης θα τους τιμωρήσει ο λαός.