Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Κανένα πρόβλημα δεν θα έχουμε, με τις όποιες αποφάσεις στο Δήμο Χαλκιδέων γενικότερα. Προφανώς κάτι δεν κάνουμε σωστά και δεν αρέσει σε ανθρώπους τους οποίους έχουμε σε εκτίμηση και ξέρουμε πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και η προσπάθειά τους να φέρει τα επιθυμητά ....
αποτελέσματα. Όποτε αισθανθούν  την ανάγκη να πούνε κάτι, ας πάρουν την πρωτοβουλία.

- Ηρεμία πριν την καταιγίδα λένε κάποιοι, αλλά εμείς μπορούμε και με καταιγίδες. Η αλήθεια ενοχλεί τους περισσότερους, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θα γράφουμε αλήθειες και θα επιμείνουμε στις απόψεις μας. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πλέον Σωματείο με τα όλα του, όπως λέει κι ο λαός και στο τέλος της εβδομάδας θα έχει και την σφραγίδα της νομιμότητας. Σε όποιους αυτό δεν αρέσει και θέλουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι ξέφραγο αμπέλι, καλοκαιράκι έχουμε, ας πάρουν τα κουβαδάκια τους κι ας πάνε σε άλλη παραλία.

- Δεν έχουμε Δημοτικές Εκλογές αυτή την εποχή και κάποιοι ξεχνούν πολλά. Ξεχνούν ποιους είχαν δίπλα τους και ποιους απέναντί τους. Οι δημοτικές εκλογές θα ξαναγίνουν το 2023 και μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα. Θυμόμαστε και τα καλά και τα άσχημα. Θα τα θυμίζουμε λοιπόν πάντα, για να μην ξεχαστούν από κάποιους.