Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

'ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Δεν είναι κακό να είσαι βουλευτής και να φιλοδοξείς να σε κάνει υπουργό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα να σε βάλει στην θέση του Αυγενάκη και να κάνεις κουμάντο στον αθλητισμό!!!!
Καλά είναι τα όνειρα, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά και το οποίο θα κάνει το όνειρο εφιάλτη, αφού ο Κυριάκος δεν θέλει φίδια στον κόρφο του και φυσικά δεν κάνει υπουργούς, αυτούς...
που έχουν φίδια στο περιβάλλον τους και τα οποία είναι υβριστές του,
Δεν κάνει υπουργούς αυτούς που έχουν δίπλα τους, τους υμνητές των "εξυγιαντών" της ΕΠΟ και τους νοσταλγούς της παράγκας!!!!!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βάλει στην κυβέρνηση βουλευτή της Εύβοιας, αλλά έστειλε με τον τρόπο που ξέρει το μήνυμα. Όποιος δεν έχει καθαρή την αυλή του, από φίδια, υβριστές και συκοφάντες δεν θα έχει θέση στην κυβέρνηση.

- Οι άνδρες λένε κάποιοι, φοράνε παντελόνια, τουλάχιστον την ημέρα, αλλά εμείς ξέρουμε πως τώρα τον άνδρα τον παριστάνουν αυτοί που δεν έχουν λόγο. Αν είχαν δεν θα έλεγαν πως παρέδωσαν τα βιβλία και τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, πως παραιτήθηκαν και μετά να κάνουν την εμφάνισή τους, ως εκπρόσωποι της ομάδας και να ορίζουν ως αναπληρωματικό εκπρόσωπο πρόσωπο που δεν μπορούσε να εκπροσωπεί δύο ομάδες!!!!

- Την Παρασκευή με ένα κλικ θα φτάσουν εκεί που πρέπει τα στοιχεία που πρέπει γιατί εμείς ανήκουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι στο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ ή και στους νοσταλγούς της χούντας και δεν θέλουμε ο υπουργός να δώσει θέσεις στους υβριστές του. Ο φάκελος θα περιέχει τα πάντα.