Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Εδώ είμαστε και πάλι για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού χθες όπως είχαμε γράψει, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής των Μανώλη Βέττα και Γιώργου Καλίτσα, ο κύριος Γιαμπουράς και ο κύριος Τόλιας. Αλήθεια δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμη; Ο κύριος Τόλιας θέλει να αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν είναι κακό.
Ο κύριος Γιαμπουράς γιατί άραγε πατάει σε πολλές ...
βάρκες κι βγάζει λάθος συμπεράσματα;
Τι θα πει "ενωτικός";
Θέλει να είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως ήταν και στην τελευταία δική του θητεία με πρόεδρο την κυρία Αϊνδιλή;
Θέλει να είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε τέτοια κατάσταση όπως ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες; ανύπαρκτος ήταν κύριε Γιαμπουρά και όχι τυχαία. Ήταν ανύπαρκτος για να κάνουν κουμάντο κάποιοι και να ελέγχουν τα πάντα.
Από την ανυπαρξία τον έβγαλε ο κύριος Καρλατήρας και κάποιοι φίλοι του, αφού πρώτα κάποιοι είχαν φροντίσει να τον βουτήξουν στο βόθρο.
Πάμε τώρα παρακάτω. Καμία προσωρινή διοίκηση δεν μπορούσε να πάει σε Γενική Συνέλευση και εκλογές, αφού τέτοιο δικαίωμα δεν είχε, αφού ποτέ δεν έβγαλε την τελική του απόφαση το Πρωτοδικείο, το οποίο ήταν να βγάλει την τελική απόφαση στις 8 Μαϊου 2020, αλλά τα δικαστήρια ήταν κλειστά και η απόφαση θα βγει σε λίγες, ελάχιστες μέρες. Πως λοιπόν θα πήγαιναν σε ΓΣ χωρίς αυτή την απόφαση;
Με ποια βιβλία κύριε Γιαμπουρά θα γινόταν αυτή η Γενική Συνέλευση;
Δεν έπρεπε να είναι θεωρημένα και σφραγισμένα από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας;
Δεν δήλωσε η "διοίκηση" Μορίδη-Λαθουρά την απώλεια βιβλίων;
Δεν έπρεπε να θεωρηθούν άλλα;
Πότε θεωρήθηκαν κύριε Γιαμπουρά;
Ο κύριος Τόλιας καλά κάνει και θέλει να διοικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό θα κριθεί στην Γενική Συνέλευση από τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι από τον όχλο ή από αυτούς που θα πάρουν εντολές από τα παραμάγαζα.
Ο κύριος Γιώργος Τόλιας έχει εμπειρία. Ξέρει ποιοι τον άδειασαν όταν επιχείρησε να κατεβάσει ψηφοδέλτιο έχοντας απέναντί του τον κύριο Μίλερ, αλλά και τελευταία όταν είχε απέναντί του τον κύριο Μορίδη. Εσείς κύριε Γιαμπουρά τους ξέρετε;
Εμείς με τον κύριο Τόλια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θα του γράψουμε ψέματα, για να του χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά.
Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έμεινε ζωντανή εξ αιτίας του κυρίου Καρλατήτα και κάπιων φίλων του, του προπονητή κυρίου Τοκπασίδη και των ποδοσφαιριστών που έμειναν μέχρι τέλους και απλήρωτοι.
Σεβασμός λοιπόν σε αυτούς όλους και η ομάδα ξεκινάει από αυτούς.
Αυτοί όλοι πρέπει να τιμηθούν, γιατί επέτρεψαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να υπάρχει και στην συνέχεια νομιμοποίησαν την ύπαρξή του.
Κύριε Γιαμπουρά, όποιος έχει άποψη και την λέει δημόσια, πρέπει ν΄ ακούει κι τις απόψεις άλλων, χωρίς να θυμώνει.
Τι άραγε θέλετε να πείτε, όταν μιλάτε για "ενωτική" κίνηση;
Πάλι μία από τα ίδια;
Πάλι να μπλέξει η ομάδα;
Πάλι να έχει στο μιλητό πρόεδρο και διοίκηση και στις επίσημες αρχές να φαίνονται άλλοι;
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, ο κ. Καρλατήρας πέρασε πολλά, το πλήρωσε ακριβά και το πληρώνει ακόμη. Όποιος σέβεται την προσπάθεια αυτή, ας κάνει λίγη υπομονή κι θα τα δει όλα.
Ο κύριος Τόλιας, θα διαπιστώσει για μια ακόμη φορά, πως του είπαμε όλη την αλήθεια και δεν θα είμαστε εμείς που θα τον αδειάσουμε, αλλά αυτοί που δήθεν τον στηρίζουν και θα την κάνουν με μεγάλα πηδήματα και όχι με πηδηματάκια.