Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η σειρά τους τώρα

Φίλε, επέτρεψέ μας να μην κάνουμε κωλοτούμπα και να μην υποκύψουμε στις απειλές και τις συκοφαντίες του παρατράγουδου και αυτών που τον υποκινούν.
Είχαμε δεσμευτεί πως μέχρι την Τρίτη δεν θ΄ ασχοληθούμε με τον καθοδηγητή του. Η προθεσμία έχει τελειώσει και πλέον δεν κάνουμε πίσω, αφού το παρατράγουδο το βάζουν και συνεχίζει τις συκοφαντίες. 
Οι κυρίες και η κύριοι που έχουν την γιάφκα των νοσταλγών της παράγκας, θα καταλάβουν πως εμείς έχουμε την οικογένειά μας και ....
μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον.
Εμείς δεν εγκαταλείπουμε τα παιδιά μας, για να το παίξουμε γκόμενοι.
Εμείς δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε ανδρόγυνα για να κάνουμε το κέφι μας.
Φίλε, την Παρασκευή θα ενημερώσουμε τους πάντες.
Επειδή κάποιοι βγαίνουν στο δρόμο και λένε διάφορα, για το ποιος θα είναι ο επόμενος και θα πάρει την θέση του κυρίου Αυγενάκη, για το πόσο θα βοηθήσουν αυτοί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, την ώρα που μέλη αυτής "της γιάφκας", αποκαλούν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας  Κούλη, προδότη και άλλα τέτοια, εμείς την Παρασκευή θα στείλουμε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία, στο γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και αρμοδίως στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την οποία υπηρετούμε από την ώρα που γεννηθήκαμε και δεν περάσαμε απ΄ όλα τα κόμματα, για να βρεθούμε υπάλληλοι σε βουλευτή του κόμματος.
Φίλε, δεν θα κάνουμε πίσω. Δώσαμε πολύ χρόνο για να διορθώσουν όσα έκαναν, αλλά δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζουν.
Τώρα θα παίξουμε στο δικό τους γήπεδο και θα τους κερδίσουμε.