Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Ούτε διεκδικούμε κάποια θέση σε κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο, ούτε καιγόμαστε για να ακούσουμε καλά λόγια ή να έχουμε καλές δημόσιες σχέσεις. Μας φτάνουν οι άνθρωποι που μας λένε καλημέρα και θα είναι ευπρόσδεκτοι όσοι δεν απαιτούν την σιωπή μας και ...
αντέχουν στα σχόλια και την κριτική. Για τους υπόλοιπους, ας κάνουν παιχνίδι με αυτούς που τους κάνουν τα κέφια.

- Όλα πάνε καλά με την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ειλικρινά, δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για το αντίθετο και ούτε το ψάχνουμε. Εμείς ξέρουν όλοι πως κάναμε αυτό που έπρεπε και μπορούσαμε, αφού όμως δεν μας πίστευαν και μας έλεγαν παραμύθια, δεν φταίμε σε κάτι. Λυπούμαστε για κάποια πράγματα, αλλά από σήμερα το πρωί, δεν θα ρωτήσουμε κανέναν, για το παραμικρό που θα έχει σχέση με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Ξέρουν όλοι την ηλεκτρονική μας διεύθυνση και μπορούν αν θέλουν να στέλνουν τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου.  

- Την καλημέρα μας στους διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και να ξέρουν πως δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας για τα πρόσωπα της διοίκησης, ότι κι αν λένε διάφοροι. Εμείς δεν αγαπήσαμε ξαφνικά τον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά βγάζουμε το καπέλο στην διοίκηση Στούπα, αφού δεν είναι μόνο ποδοσφαιρόφατσες, αλλά είναι το ίδιο καλοί και στ΄ αλώνια και στα σαλόνια.