Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

Καϋμένο παρατράγουδο, είσαι αυτό που είπαμε και στην ψυχή και στο σώμα και γι΄ αυτό προσπαθείς με κάθε τρόπο και με την καθοδήγηση του γνωστού ως μπουκαδόρου, να δημιουργείς προβλήματα σε άλλους.
Εμείς δεν σε φοβόμαστε και περισσότερο δεν ....
φοβόμαστε τον μπουκαδόρο και τους νοσταλγούς της παράγκας και της χούντας. Πάμε λοιπόν να αποκαλύψουμε, την γιάφκα που έχετε στήσει.
Δεν θ αναφερθούμε στις συκοφαντίες και τις ύβρεις εναντίον μας, γιατί εμείς δεν δίνουμε λογαριασμό και δεν ακολουθούμε εντολές κανενός. Βουλευτής της Εύβοιας θαα μπορούσε με τον ανασχηματισμό να βρεθεί σε υπουργική καρέκλα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα την πάρει, αφού δεν είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει υπουργό ή έστω υφυπουργό, βουλευτή ό οποίος έχει στο γραφείο του, άνθρωπο ο οποίος έχει στήσει πραγματική γιάφκα με συκοφάντες, λασπολόγους, υβριστές και κυρίους ανθρώπους οι οποίοι απειλούν και εκβιάζουν και οι οποίοι βρίζουν τον Μητσοτάκη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα φτάσει στο γραφείο του πρωθυπουργού εντός της εβδομάδας, για να καταλάβουν όλοι πως δεν έχουν ασυλία.
Είναι ίσως άδικο για τον βουλευτή, αλλά δεν φταίμε εμείς.
Ξέρουμε πως πήρε θέση και προσπάθησε ν΄ αλλάξει τα πράγματα, αλλά αυτό δεν φτάνει. Όποιος αναλαμβάνει μια θέση σε γραφείο πολιτικού προσώπου, θα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί προβλήματα σε πολίτες.
Για το τι προβλήματα δημιουργούν τα άτομα που χρησιμοποιεί ο μπουκαδόρος, θα τα γνωστοποιήσουμε με κάθε λεπτομέρεια.
Ο κύριος Βουλευτής δεν μπορεί να περιμένει θέση στην κυβέρνηση όταν προστατευόμενοί του αποκαλούν Κούλη τον πρωθυπουργό, απειλούν και συκοφαντούν, είναι υβριστές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και διάφορα άλλα.
Το δεν θα το ξανακάνουν δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
Τα περιθώρια που δώσαμε ήταν αρκετά και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Δεν θα περιμένουμε τίποτα και κανέναν. Δεν θέλουμε από κανέναν παρέμβαση για την απόφασή μας.
Ο βουλευτής ας αναλάβει τις ευθύνες του και ο μπουκαδόρος τις δικές του.
Δεν πρέπει να τον σεβαστούμε εμείς, όταν αυτός πιστεύει και προσπαθεί να κάνει κακό σ΄ εμάς και όχι μόνο.