Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες κλή σας μέρα και να είσθε όλες κι όλοι καλά και να προσέχετε την υγεία σας. Καλό 3ήμερο να έχετε, καλές βουτιές στην θάλασσα και δεν τρώμε πριν μπούμε ....
για μπάνιο.

- Αύριο Σάββατο στην Χαλκίδα και στο Δημοτικό Στάδιο θα διεξαχθούν οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου με ομάδες από την ΕΑΣ Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Κ18. Είναι οι αγώνες πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 πρωί και απόγευμα 09:00 - 11:00 και 17:00 - 21:00. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά, αλλά  και στους διοργανωτές και τον ΔΟΑΠΠΕΧ οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά την προηγούμενη Κυριακή με τους αγώνες Κ16.

- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Ρέτσα, να του ευχηθούμε καλό Καλοκαίρι και να μας επιτρέψει ένα σχόλιο στα όσα έγραψε στο fb για κωλοτούμπες  και άλλα σχετικά. Αγαπητέ πρόεδρε, έχουμε μπερδέψει τους πρωταθλητές της κωλοτούμπας με την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας. Οι πρωταθλητές σε αυτό το άθλημα, είναι αυτοί οι οποίοι ΄λλα λένε την Κυριακή το βράδυ, όταν κάτι περιμένουν από εσένα, άλλα την Δευτέρα το βράδυ, όταν διαπιστώνουν πως δεν τους εξυπηρέτησες, άλλα μετά από κάποιες Δευτέρες επειδή τους άφησες ένα ανοιχτό παραθυράκι και άλλα θα πούνε όταν θέλουν να υποτιμήσουν κάποιον άλλον και σε χρησιμοποιούν. Τέλος πάντων. Ένας πρόεδρος πρέπει να είναι πάντα ψύχραιμος και να μην χαρακτηρίζει μαλάκες, όσους επιμένουν στην άποψή τους, αφού μάγκας δεν είναι αυτός που βαπτίζει την κωλοτούμπα, παραδοχή λάθους. Από τέτοιους τζάμπα μάγκες έχουμε πολλούς και να είσαι σίγουρος αγαπητέ πρόεδρε πως στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΕ θα τους δούμε και σε ψηφοδέλτιο!!!!

- Όποιος καλός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος καταλήγει να συμφωνεί και να υπογράφει στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.  Δεν θα γράψουμε ονόματα αφού δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά μέχρι τώρα πέρασαν τον Κολοβρέχτη εύκολα ποδοσφαιριστές που φορούσαν πριν την φανέλα του ΑΟΝΑ, της Ερέτριας και του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, αλλά καθημερινά φτάνουν ενώπιον του Στούπα και της διοίκησης πολλοί ποδοσφαιριστές.