Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πάλι τα ίδια;

- Δεν κατηγορήσαμε για κάτι τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Δεν αμφισβητήσαμε και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον την κυρία Ελένη Αϊδίνη στο πρόσωπο της οποίας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν αμφισβητήσαμε ούτε τον αντιπρόεδρο κύριο Ρόγκα, αλλά ούτε και τον διευθυντή κύριο Γκούνη, ο οποίος ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως δεν συμφωνούμε με τον τρόπο διαχείρισης των γηπέδων, αλλά και των Κλειστών Γυμναστηρίων.
Δεν συμφωνούμε για παράδειγμα, με το να μην υπάρχει σε όλα τα γήπεδα το ....πρωτόκολλο που υπάρχει στο στάδιο Χαλκίδας.
Δεν συμφωνούμε στο να υπάρχουν ώρες για το κοινό στο στάδιο, αλλά όχι στα άλλα γήπεδα και κλειστά.
Δεν συμφωνούμε όπως δεν συμφωνούσαμε και στο παρελθόν, στο να χρησιμοποιούν τα γήπεδα κάποιοι, για να εισπράττουν χρήματα και αν δεν πληρώσεις συνδρομή να μην μπορείς να πας το παιδί σου για να κλωτσήσει μια μπάλα ή να πας ο ίδιος να τρέξεις !!!
Δεν συμφωνούμε να χρησιμοποιούν κάποιοι το γήπεδο ή το κλειστό και να πληρώνουμε όλοι οι δημότες το ρεύμα, τις ζημιές και τις όποιες εργασίες συντήρησης, αλλά να μην έχουμε δικαίωμα ούτε να πάμε να δούμε το γήπεδο.
Δεν συμφωνούμε, με το να πληρώνουν χρήματα σε αθλητές, προπονητές και άλλα, αλλά εμείς ως δημότες να πληρώνουμε τα έξοδά τους και για τα παραμάγαζα.
Εμείς πάντα είχαμε την άποψη που λέει πως αφού όλοι θέλουν να προσφέρουν στον αθλητισμό, να μην εισπράττουν από τα παιδιά και τα γήπεδα ποδοσφαίρου ή τα Κλειστά Γυμναστήρια να τους τα παρέχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ δωρεάν.
Φτάσαμε σε σημείο προπονητές να αναλαμβάνουν ομάδες, μόνο και μόνο για να μπορούν να έχουν κάποιο γήπεδο και να έχουν συνδρομές από παιδιά. Ουσιαστικά δημιουργούν ιδιωτική επιχείρηση και όχι  κάτι άλλο.
Θα τα δούμε και φέτος αυτά.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για παράδειγμα γιατί στο στάδιο της Χαλκίδας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να κάνει 2 - 3 προπονήσεις και σε άλλα γήπεδα με φυσικό χόρτο κάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι.
Όποιος θέλει μπορούμε να πούμε πολλά για το θέμα.
Οι δημότες έχουν δικαιώματα παντού και αυτό δεν θα το αρνηθεί κανείς.
Η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη πιστεύουμε πως καταλαβαίνει και θα στηρίξει τα συμφέροντα των δημοτών και όχι "των μαγαζιών".