Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Τελευταία μέρα του μήνα και από αύριο μπαίνουμε στον Ιούλιο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά αυτό καλό είναι, αφού ...
μπορεί να σκοτώνει τον κορονοϊό.

- Είχαμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας χθες, αλλά θα γράψουμε αύριο κάποια σχόλια, αφού Γενική Συνέλευση χωρίς παρατράγουδα δεν μπορεί να γίνει. Δεν την παρακολουθήσαμε, αφού είχαμε σε εξέλιξη αγώνες στίβου και είχαμε την αγωνία, για το αν η κόρη μας θα μπει στην 8άδα ώστε να πάει στους Πανελλήνιους στίβου.  Δεν καταλάβαμε γιατί αποχώρησε ο πρόεδρος της Προποντίδας κύριος Μπάμπης Κουσκούτης, αλλά μάλλον επειδή άφησαν ανοιχτό το θέμα της Β΄ Κατηγορίας στο θέμα των ομίλων.  Επιτρέψτε μας να κάνουμε σήμερα το ρεπορτάζ και θα γράψουμε αύριο για το θέμα.

- Τελικά δεν κάναμε λάθος. Ο πρώην κύριος Παγώνης δεν μπορεί να παρακολουθήσει ούτε τις εξελίξεις, ούτε τα έργα της δημοτικής αρχής με δήμαρχο την κυρία Βάκα και ακολουθεί κι αυτός, όπως κι ο κύριος Αναγνωστ΄κης στην Περιφέρεια, μια πολιτική γκρίνιας, γι να δημιουργεί εντυπώσεις. Κύριε Παγώνη τι έγινε; Σας φταίει ο κ. Τρινταφύλλου και δεν είπατε λέξη. Σας έφυγε ο κ. Γεωργαλάς κααι βγήκατε στα ραδιόφωνα να τον κράξετε. Φταίει η Βάκα που σας φεύγουν πρώην αντιδήμαρχοι; Μαζί σς ήταν μόνο κι μόνο επειδή τους είχατε αντιδημάρχους. Κύριε Παγώνη ο κάθε ραδιοφωνατζής λέει ότι θέλει και είναι γνωστό πως ο φίλος σας, βγάζει σπυράκια όταν μιλάει για την δήμαρχο κυρία Βάκα, αλλά σας αρέσει να κατηγορούν ανθρώπους που εσείς επιλέξατε και μάλιστα όχι μία φορά να είναι στο ψηφοδέλτιό σας; Κύριε Παγώνη πρέπει να το καταλάβετε. Ανεξάρτητοι δεν δήλωσαν σύμβουλοι της Βάκα, αλλά δικοί σας και του Καθαροσπόρη.

- Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, πριν λίγες μέρες κατηγορούσες την κυρία Βάκα, πως στοχοποίησε τον Καθαροσπόρη, επειδή ξέρει όπως είπες, πως στις επόμενες εκλογές αυτόν θα έχει αντίπαλο, αφού ο Παγώνης έχει τελειώσει. Τώρα που ο Παγώνης είπε πως θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές, είσαι και μαζί του;
Τελικά γιατί δεν επιλέγεις έναν από τους δύο, αφού αυτή η πρακτική σου απέτυχε στις τελευταίες εκλογές;

- Μας έχει μπερδέψει ο κύριος Αυγενάκης ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως τελικά μέχρι το Φθινόπωρο θα μείνει στην θέση του; Αλλάζει κάτι με τα κωλύματα ή όχι; Θέλουμε ν΄ αλλάξει κάτι ή όχι; Υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.