Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Ευτυχώς που ο γνωστός ραδιοφωνατζής δεν μας είπε πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο κ. Νίκος Γεωργαλάς, μετ΄τις "ηχηρές φάπες" που όπως λέει του έριξε ο πρώην κύριος Παγώνης!!! Καλά σε ποιους τα λένε αυτά;  Τι φάπες να ρίξει ο Παγώνης και σε ποιον απ΄ όλους, όταν ...
οι αποχωρήσεις άρχισν νωρίς και δεν τελείωσαν; Νοκ άουτ βγήκε ο κύριος Παγώνης και στο τέλος, βλέπουμε να γίνει μόνιμος ραδιοφωνικός σχολιαστής!!!!

- Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με την δημοτική αρχή, την δήμαρχο κυρία Βάκα ή με κάποιους της παράταξής της. Στηρίζουμε την προσπάθεια όλων και τα σχόλιά μας είναι οι απόψεις μας και δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσει κάποιος μαζί μας. Εμείς θα γράφουμε και θα κριθούμε γι΄ αυτά που γράφουμε. Ήμασταν πάντα της άποψης, πως σε κάποια πράγματα, αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να τολμήσει κι να έρθει σε ρήξη με τα διάφορα "μαγαζάκια", τα οποία έχουν το θράσος και να απειλούν με ανακοινώσεις, αν η δημοτική αρχή δεν κάνει ότι θέλουν αυτοί!!! Κυρία Βάκα, βάλτε τέλος στα παραμάγαζα, χωρίς να σκεφτείτε το πολιτικό κόστος. Εσείς ήσασταν αυτή που είπατε πως θα είσθε με τους δημότες και όχι με τα συμφέροντα. Περιμένουμε.