Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Καϋμένο παρατράγουδο, πονάς αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε γλεντάνε οι γείτονές σου και πολύ θα θέλαμε να σε δούμε στο γλέντι της ομάδας των Καθενών. Δεν μας είπες όμως αυτά που είπες εσύ στα αποδυτήρια της δικής σου ομάδας. Για βγες να μιλήσεις ...
και να έχεις απέναντί σου ποδοσφαιριστές, προπονητές και Γενικό Αρχηγό.

- Όσο για τον προπονητή που έδιωξε πρόεδρο, να μας πεις που είναι τώρα, μέχρι να τον ανακοινώσει ο φίλος σου πρόεδρος, ο οποίος είναι πονόψυχος και δεν θέλει να πει όχι στον δήμαρχο!!!! Στο τέλος θα δεις πως όλη η παρέα των νοσταλγών θα είσθε χωρίς ομάδα και ίσως χρειασθεί ο δήμαρχος να δημιουργήσει μια Δημοτική Ομάδα Ποδοσφαίρου και να έχει εσένα πρόεδρο, τον φίλο σας προπονητή στον πάγκο, και τον "αναπληρωματικό σου" διευθυντή επικοινωνίας!!

- Καϋμένο παρατράγουδο, το πάρτι άρχισε και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Ακούσαμε έναν άνθρωπο που εκτιμούμε και δεν σας "ξεβρακώσαμε" όπως είχαμε υποσχεθεί. Δώσαμε τον λόγο μας και τον κρατήσαμε. Ο χρόνος τελειώνει και από αύριο το πρωί, αρχίζει το "ξεβράκωμα" όλων σας. Λυπούμαστε που θα πάρει η μπόρα και άλλους, αλλά είναι από πίσω σου, κάτι που σ΄ αρέσει και αφού δεν κατάλαβαν τι θα έρθει, ας το μάθουν από αύριο.