Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ρέτσας έγραψε στο fb

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία της Εύβοιας για την παρουσία τους στη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Ευβοίας. Παρά τις όποιες έκτακτες απουσίες και τις συνθήκες που δημιουργησε η πανδημία, η συμμετοχή των μελών ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των σωματείων, με ή χωρίς δικαίωμα λόγου και ψήφου, που τοποθετήθηκαν κι έκριναν θετικά ή αρνητικά ....
το έργο μας, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της Γενικής Συνέλευσης.
Η επιλογή του χώρου έγινε λόγω της επικρατούσας κατάστασης με τον κορωνοιο και αφού λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Ευχαριστώ το κέντρο «Ποσειδωνία» για τη φιλοξενία και τον κ.Γιώργο Μαρκόπουλο για τη χορηγία.

Υ.Γ.1 Όποιος ενοχλήθηκε από το μενού στο τέλος της βραδιάς μπορούσε να μη το τιμήσει ή να αποχωρήσει. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κόστος της συνέλευσης ήταν χαμηλότερο από τις προηγούμενες χρονιές που η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο.

Υ.Γ.2 Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας έκανε τον απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε και έδωσε το στίγμα της επόμενης. Όποιος άκουσε περισσότερα ή λιγότερα από αυτά που ειπώθηκαν ας το ψάξει καλύτερα.

Υ.Γ.3 Όταν κάποιος κάνει λάθος και το αναγνωρίζει δημόσια είναι μάγκας. Όταν δεν το αναγνωρίζει είναι μ@λ@κ@ς.

Υ.Γ.4 Η κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) ως άσκηση γυμναστικής είναι δύσκολη. Φοβάμαι ότι η Ειρήνη, η κορυφαία μας αθλήτριά στη γυμναστική, κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο της από τις κωλοτούμπες στο χώρο του ποδοσφαίρου!