Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα συντονιστείτε πρωί πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και θα παρακολουθήσετε ζωντανά τους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ18 από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Οι αγώνες αυτοί θα δώσουν την πρόκριση για τους ...
Πανελλήνιους Κ18 οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Λάρισα, σε αθλητές και αθλήτριες, με τις καλύτερες επιδόσεις. Καλή επιτυχία σε όλους.

- Δεν πειράζει κύριοι. Μπορείτε να λέτε όσα θέλετε, αλλά όλοι κρινόμαστε.  Κάποιοι μιλούν "για στήσιμο" αλλά δεν μας ενδιαφέρει.  Δεν μας ενδιαφέρουν τα σχέδια του μπουκαδόρου και των λαγών. Αυτοί για να πετύχουν τον στόχο τους, αφήνουν στην άκρη οικογένειες, ιδεολογίες κι τον ίδιο τους τον εαυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει η θέση των διοικούντων την ΕΠΣΕ και πιστεύουμε πως δεν έχουν συμμετοχή στα όσα σχεδίασαν οι νοσταλγοί της παράγκας. Εμείς ξέρουμε την απόφαση που λέει, η Α΄ κατηγορία με έναν όμιλο και 16 ομάδες, η Β΄ κατηγορία με 32 ομάδες ή όσες από τις 32 δηλώσουν συμμετοχή και φυσικά η Γ΄ κατηγορία με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή. Η μόνη εκκρεμότητα  είναι το αν η Β΄ Κατηγορία είναι σε 2 ή 3 ομίλους.
Γι κωλοτούμπες και υποσχέσεις ακούμε, αλλά δεν πιστεύουμε.

- Επειδή δημιουργήθηκε θέμα με την ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Γιάννη Ρέτσα και τον χαρακτηρισμό "μαλάκες", θα παρακαλούσαμε τον κύριο πρόεδρο να αποσύρει αυτόν τον χαρακτηρισμό, γιατί δεν τιμά τον θεσμό του προέδρου της  ΕΠΣΕ. Πρόεδρε είναι υβριστικός αυτός ο χαρακτηρισμός και δεν σε τιμά ούτε ως προσωπικότητα. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να γράψουμε κι εμείς, πως είναι μαλάκες αυτοί που πίστεψαν πως ο μπουκαδόρος ζήτησε ειλικρινά συγνώμη, επειδή κατάλαβε το λάθος του, όπως είπε ο πρόεδρος!!! Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, είναι γνωστή η πρακτική του και αυτή χρησιμοποιεί πάντα. Εμείς δημόσια γράφουμε πως έχει σχέδιο και αυτό εκτελεί. Το τι λένε για σένα προσωπικά, αλλά και για άλλα μέλη του ΔΣ, οι νοσταλγοί της παράγκας, το ξέρουν ΟΛΟΙ.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα είχαμε γράψει όλα και κάποιοι δεν τα πίστευαν και έβγαιναν δημόσια για μπουρδολογία. Τώρα τι έχουν να πούνε; Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου τα πάντα είναι γνωστά σε όλους, αφού συζητήθηκε το θέμα ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με στόχο να οδηγηθεί η ομάδα σε Γενική Συνέλευση και εκλογές. Εκεί θα μπορούσε να πάει ο οποιοσδήποτε και να ζητήσει να είναι, κάποιοι άλλοι στην προσωρινή διοίκηση και όχι αυτοί που είναι σήμερα. Δεν εμφανίσθηκε όμως κανείς!! Τώρα περιμένουν όλοι την απόφαση του δικαστηρίου, για να πάνε σε Γενική Συνέλευση.

- Πιστεύουμε πως η απόφαση θ΄ αργήσει και γι΄ αυτό προτείνουμε σε αυτούς που την θέλουν εδώ και τώρα, να πάνε και να κάνουν απεργία πείνας έξω από τα δικαστήρια, ώστε να πιέσουν κι να έχουμε σύντομα την απόφαση γιατί αλλιώς την βλέπουμε για Σεπτέμβριο!!!!!

- Την καλημέρα μας και στον κύριο αντιπρόεδρο και θα θέλαμε ν του αφιερώσουμε το λαϊκό άσμα που λέει "έβαλα μυαλό, έβαλα μυαλό, τέρμα όσα τράβηξα, φτάνει μέχρι εδώ".

- Ο κύριος που θέλει να δημιουργήσει θέμα, επειδή του θίξαμε τα συμφέροντά του επειδή γράψαμε για παραμάγαζα τα οποία λειτουργούν σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ας είνι προσεκτικός κι να μην λέει πολλά, για να κάνει τον καλό στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, γιατί προκαλεί και θα εκτεθεί σύντομα. Το Σαββατοκύριακο θα περάσει σύντομα.

- Λοιπόν αυτά για σήμερα κααι όπως είπαμε. Συντονιστείτε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 για τους αγώνες στίβου με αθλητές και αθλήτριες Κ18.