Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κσι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και να προσέχετε, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και καλό είναι να τον κρατάμε σε απόσταση. Μπορεί πολύ να μην πιστεύουν και να λένε διάφορα κουφά, αλλά η ουσία δεν αλλάζει και...
βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

- Χθες Κυριακή είχαμε τους αγώνες στίβου και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως παρά τις ιδιαιτερότητες, παρά τις δυσκολίες οι διοργανωτές τα πήγαν μια χαρά και στην οργάνωση και με τα μέτρα που πήραν για την ασφάλεια και των αθλητών. Συγχαρητήρια και στους αθλητές που συμμετείχαν.

- Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 ήταν εκεί από την έναρξη μέχρι την λήξη των αγώνων και μετέφερε στους γονείς των παιδιών αλλά και στους φίλους του στίβου, τ΄ αποτελέσματα του κάθε αγωνίσματος, αφού δεν μπορούσαν να είναι εντός σταδίου εξ αιτίας του κορονοϊού. Να ευχαριστήσουμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ και ιδιαίτερα τον κύριο Ντίνο Μπουλούκο για την βοήθεια.

- Σήμερα έχουμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας και πιστέψτε μας δεν έχουμε καμία απολύτως αγωνία, ούτε για το τι θα ειπωθεί από παράγοντες ή από κάποιους άλλους, αλλά μόνο το τι θα πει ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας και γενικότερα το ΔΣ της ΕΠΣΕ. Είχαμε ενημερώσει πως τα της Γενικής Συνέλευσης, θα τα γράψουμε την Τρίτη, αλλά επιτρέψτε μας να πάμε μια μέρα αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, γιατί θέλουμε να μας πάει καλά ο Ιούλιος και με τον ερχομό του μήνα, να φέρουμε και τα μαντάτα. 

- Τα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Εύβοια προχωρούν σε Γενικές Συνελεύσεις και εκλογές, αλλά σε πολλά δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία για συμμετοχή στην διοίκηση και φυσικά υπάρχει στη μέση και το οικονομικό, αφού λεφτά δεν υπάρχουν.  Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το ότι τα σωματεία, όχι όλα, κάνουν απολογισμό και κρύβουν από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης το τι χρήματα οφείλουν και σε ποιους!!! Θα τα πούνε λένε σε αυτούς που θα αναλάβουν την διοίκηση!!! Δεν ξέρουν δηλαδή πως το κυρίαρχο όργανο ενός σωματείου είναι η Γενική του Συνέλευση και ο απολογισμός πρέπει να είναι με όλες τις λεπτομέρειες.