Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα να έχετε. Σήμερα Τρίτη 1η Ιουλίου 2020 και ξεκινάμε τις βουτιές στα βαθιά της ενημέρωσης. Καλοκαιριάτικα, αποφασίσαμε να σκίσουμε κάποια καλτσόν κι επειδή εμείς δεν φοράμε, ψάξαμε και βρήκαμε αυτούς που...
είναι φίλοι του καλτσόν. Καλό Καλοκαίρι.

- Μπράβο στον "παράγοντα" ο οποίος πήγε με φόρα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι αυτό που λέμε "η στρίγκλα που έγινε αρνάκι". Μεγάλε τι έγινε; Κουβέντα δεν βγήκε από το στοματάκι σου ενάντια σε αυτούς γι τους οποίους πήγες στην συνέλευση. Μπράβο, αφού αρχίζεις και γίνεσαι καλό παιδί. Πειθαρχείς στις εντολές "του αφεντικού" και είναι αλήθεια πως δεν το περιμέναμε.

- Παρεξηγήσεις και σχόλια είχαμε για την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας, αφού για πρώτη φορά έγινε σε αίθουσα με τραπέζια και φαγητό. Ίσως αυτό έγινε εξαιτίας του κορονοϊού ή επειδή ο πρόεδρος θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ας μην μείνουμε σε αυτό κι ας δούμε την ουσία.

- Ιδιαίτερες πάντως αλλαγές για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν είχαμε και πραγματικά ήταν για μας έκπληξη, αφού ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας, είχε αφήσει να εννοηθεί πως σ΄ αυτή την Γενική Συνέλευση θ΄ ακούγαμε πολλά και διάφορα. Τέλος πάντων κάτι τέτοιο δεν έγινε και ίσως πρέπει να περιμένουμε την ημέρα που θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

- Όχι δεν ήταν θετική η συμμετοχή σωματείων σε αυτή την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, ακόμη κι αν ήταν 52 αυτά που εκπροσωπήθηκαν, από τα 110 περίπου που θα μπορούσαν να εκπροσωπηθούν κι ας μην είχαν δικαίωμα ψήφου, αφού η ΕΠΣΕ μέτρησε στα 52 και τέτοια σωματεία. Κάποιοι μάλιστα για να παριστάνουν τον παράγοντα δήλωσαν εκπρόσωποι Σωματείου το οποίο δεν υπάρχει πλέον και επειδή φοβήθηκαν μήπως δεν τους δοθεί ο λόγος, δήλωσαν και εκπρόσωποι άλλου σωματείου, έστω ως αναπληρωματικοί. Κύριοι, μετά από όσα συνέβησαν και στο ποδόσφαιρο, εκεί θα έπρεπε να είναι ΟΛΑ τα Σωματεία της Ένωσης και ας μην κάνουμε συγκρίσεις με άλλες χρονιές.

- Στο χώρο βρέθηκαν και άτομα τα οποία δεν υπήρχε λόγος να είναι, αλλά και απουσίαζαν και πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΕ, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης. Αλήθεια δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε κανέναν;