Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Οι καιροί είναι δύσκολοι και απλά ευχόμαστε να μην επανέλθουμε σε καθεστώς καραντίνας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να...
προσέχουμε.

- Καλή Κυριακή να έχουμε όλοι και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και στο στάδιο της Χαλκίδας, όπου θα διεξαχθούν οι διασυλλογικοί αγώνες  στίβου Κ16, χωρίς δυστυχώς την παρουσία φιλάθλων. Καλή επιτυχία στις αθλήτριες και στους αθλητές, οι οποίοι θ΄ αγωνισθούν για μια θέση η οποία θα τους δώσει το εισιτήριο για τους Πανελλήνιους. Οι αγώνες αρχίζουν στις 16:20 και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ραδιοφωνικά από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1

- Δεν θα δώσουμε συνέχεια και δεν έχουμε να γράψουμε κάτι περισσότερο ως απάντηση σε σχόλια για το θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και της Δημοτικής Αρχής. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και κλείνει το θέμα εκεί, εκτός κι αν κάποιος άλλος το ανοίξει και πάλι. Στον ΗΡΑΚΛΗ πάντως ξέρουν καλά ποιος βοηθάει και ποιος όχι.

-  Ο προπονητής κ. Άγγελος Βογιατζής θα είναι στον πάγκο της ομάδας των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, αφού ανακοινώθηκε από την διοίκηση. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε μαζί του, για να δούμε τους στόχους που έχουν για το πρωτάθλημα 2020 - 2021.

- Φύλλο και φτερό κάνουν στην ΕΠΣΕ τα έντυπα με τους εκπροσώπους του κάθε Σωματείου/Μέλους ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας. Πονηρούληδες θα υπάρχουν πάντα, όπως θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι άλλα λένε και άλλα κάνουν. Για τα θέματα αυτά θα γράψουμε την Τρίτη και τότε θα δούμε ποιοι δεν έχουν καταλάβει πως πέρασε η εποχή τους και απλά μία φορά το χρόνο βρίσκουν την ευκαιρία να παίρνουν τα 5΄ δημοσιότητας που λέει και το τραγούδι. Με αυτό το τραγούδι, κλείνουμε σήμερα την "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" και θα επανέλθουμε αύριο.