Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

.....σουτάκια

- Φαίνεται πως τελικά τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Εύβοιας, δεν μπορούν εύκολα να έχουν Διοικητικά Συμβούλια και δύσκολα θα ξεπεράσουν και τα οικονομικά προβλήματα. Προσπαθούν μέσα από Γενικές Συνελεύσεις να κάνουν κάτι, αλλά όλα ...
είναι δύσκολα.

- Και στον ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη υπάρχει θέμα, αλλά πιστεύουμε στο τέλος να βρεθεί λύση και η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και να μην μείνει ανενεργή. Πιστεύουμε πως παρά τα προβλήματα, αυτοί οι λίγοι που αγαπούν την ομάδα, θα βρούνε τον τρόπο να την κρατήσουν ζωντανή. Ο κύριος Τάσος Δημητρίου, ο οποίος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθάει, θα βάλει και τώρα πλάτη.

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ υπάρχει ηρεμία μετά την Γενική Συνέλευση και αφού η διοίκηση Στούπα παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας δίπλα της πολλούς Ψαχνιώτες και την Δημοτική Αρχή. Τώρα όλοι προσπαθούν να προβλέψουν τις κινήσεις Στούπα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού ευκολότερα μπορεί κανείς να προβλέψει τον καιρό, παρά τις κινήσεις του Στούπα.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όλα μπαίνουν σε μια σειρά και από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση για τα επόμενα δύο χρόνια και η οποία διοίκηση έχει κάνει τον προγραμματισμό της. Θα δούμε πάντως, μετά την Γενική Συνέλευση ποιοι "άδειασαν" ποιους και ποιοι θα είναι δίπλα στην ομάδα και μετά τις εκλογές.