Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Καλημέρα στον ΔΟΑΠΠΕΧ

Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Εδώ και χρόνια γράφουμε και ξαναγράφουμε για τα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων και για "τα μαγαζάκια" τα οποία λειτουργούν χρησιμοποιώντας τα γήπεδα, τα οποία για να συντηρηθούν, τα πληρώνουν οι δημότες.
Δυστυχώς αυτό το κομμάτι κανείς δεν το αγγίζει μόνο κι μόνο για να μην έχει πολιτικό κόστος.
Περιμέναμε από την νέα δημοτική αρχή και την νέα διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ να αλλάξει την κατάσταση και να μην αφήσει τα γήπεδα στα χέρια ιδιωτών οι οποίοι ως παράγοντες ομάδων έγιναν και οι κλειδοκράτορες των γηπέδων και δυστυχώς κανείς δημότης δεν έχει ....
πρόσβαση σ΄ αυτά.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι αποφασίζουν οι διοικούντες τον ΔΟΠΠΕΧ, αλλά ζητ΄με την εφαρμογή των νόμων.
Όλα τα γήπεδα, όλα τα γυμναστήρια του Δήμου, ανήκουν στους δημότες και αυτοί έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν γι την άθλησή τους και όχι μόνο να πληρώνουν, για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν κάποιοι παράγοντες ομάδων.
Εμείς δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες. Εδώ και χρόνια φωνάζουμε για το θέμα.
Αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ αδυνατεί να διαχειριστεί τα γήπεδα, ας τα κλείσει ή ας τα παραχωρήσει σε παράγοντες, οι οποίοι θα τα συντηρούν με δικά τους χρήματα, θα πληρώνουν το ρεύμα και ότι άλλο υπάρχει.
Είχαμε επεισόδιο σε γήπεδο, στο οποίο παράγοντας ομάδας πέταξε έξω από αυτό δύο αθλητές και τον προπονητή τους και να σημειώσουμε πως και τα δύο παιδιά είναι κάτοικοι και δημότες, αλλά διαφημίζουν και το όνομα του Συλλόγου!!!
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες.
Ενημερώσαμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ και περιμένουμε.
Σε όλα τα γήπεδα να υπάρχει ωράριο λειτουργίας και δικαίωμα στους δημότες να τα χρησιμοποιούν.
Πιστεύουμε πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ΤΩΡΑ και να τις δημοσιοποιήσει.
Η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη θα πρέπει να πάρει θέση, όπως και ο αντιπρόεδρος κύριος Ρόγκας και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα, αν χρειασθεί θα πρέπει να παρέμβει, γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να παραδίδει την διαχείριση της περιουσίας του, σε ιδιώτες, χωρίς κάποια σύμβαση.
Περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα επανέλθουμε.