Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ Αλιβερίου έχουν Γενική Συνέλευση και εκλογές, αλλά όπως έχουμε γράψει, εκεί υπάρχει ο κ. Κατσινόπουλος, ο οποίος είναι εγγύηση για την ομάδα και να κάνουν όλοι τον σταυρό τους, ώστε να συνεχίσει.
Αυτό που όλοι περιμένουν είναι να δούνε τι θα ....
γίνει και με το θέμα προπονητή στην ομάδα. Ακούμε πολλά, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε.

- Τι δεν κατάλαβαν κάποιοι; Ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Βασίλης Γουρνής είναι σε καθημερινή επαφή με τους δημότες και ξέρει πάντα τι συμβαίνει στις γειτονιές. Δίνει λύσεις στα προβλήματα και δεν χάνει τον χρόνο του με τις κακίες και την μιζέρια κάποιων. Το μαζί με τους δημότες, το κάνει πράξη ο αντιδήμαρχος έργων και αυτό εκτιμούν οι δημότες και τον φέρνουν στην πρώτη θέση στις εκλογές.

- Τις επόμενες μέρες θα έχουμε μετά από χρόνια κάτι καλό και στο Λευκαντί. Θα αποκατασταθεί η ζημιά στον παραλιακό, εκεί που το πεζοδρόμιο έχει στην κυριολεξία πέσει στην θάλασσα και θα έχουμε ασφαλτόστρωση στον παραλιακό από το nobilis μέχρι και την παραλία Βασιλικού. Πέρασαν 5 χρόνια με δήμαρχο τον κύριο Παγώνη και αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Καθαροσπόρη και παρά τις οχλήσεις του τότε αντιδημάρχου Γιώργου Γιογιού, η αδιαφορία χτυπούσε κόκκινο.