Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Κάτι δεν πάει καλά με κάποιους και γι΄ αυτό θα επανέλθουμε στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μόνο και μόνο για τους "ενωτικούς".  Αλήθεια τι ψήφισαν αυτοί στις τελευταίες εκλογές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Υποψήφιοι ήταν ο κύριος Μορίδης και ο κύριος Τόλιας. Και τότε ο κύριος Τόλιας είχε βάλει στο τραπέζι περίπου 12.000 ευρώ. Ψήφισαν 40 άτομα και από αυτά τα περίπου 34 ψήφισαν Μορίδη. Το ποιοι έφεραν τον κύριο ...
Μορίδη, είναι γνωστό σε όλους.
Το ποιοι άδειασαν τον κύριο Τόλια, επίσης είναι γνωστό, αφού για να είναι υποψήφιος και να έχει ψηφοδέλτιο θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 9 υποψηφίους. Ούτε αυτοί δεν τον ψήφισαν λοιπόν και να μην λένε τώρα άλλα πράγματα.
Εμείς δεν θα του γράψουμε ψέματα, γιατί δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που του λένε άλλα μπροστά και άλλα από πίσω.

- Πιστεύουμε στην δημοτική αρχή κι την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα, πιστεύουμε στον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή, πιστεύουμε στην πρόεδρο του ΔΟΠΠΕΧ κυρία Αίδίνη και στον αντιπρόεδρο κύριο Ρόγκα και γενικότερα στην παράταξη της κυρίας Βάκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ασκούμε κριτική. Εμείς δεν έχουμε την απαίτηση να απαντούν σε τηλεφωνήματά μας, να απαντούν στα ερωτήματά και τα σχόλιά μας, ούτε να μας καλούν σε εκδηλώσεις. Εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε και δεν διαπιστώσαμε κάτι στραβό. Λάθη θα υπάρχουν, αλλά όποιος κάνει έργο κάνει και λάθη. Αυτά τα λάθη, θα πρέπει να τα παραδεχτούν και να τα διορθώνουν.
Ξέρουμε τις σχέσεις ΜΜΕ με την εκάστοτε δημοτική αρχή, αλλά δεν ζηλεύουμε, ούτε ρωτάμε το γιατί, αφού αυτά που κ΄νουν εμείς δεν μπορούμε να τα κάνουμε.