Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 
 - Νιάου, νιάου βρε γατούλα, αλλά δεν είναι ο χώρος της ενημέρωσης για σένα. Το προσπαθείς πάντως, αλλά η ενημέρωση δεν έχει να κάνει με μια φωνή που παραπέμπει σε μαστούρα και πάντως δεν την λες παθιασμένη ή .....ερωτική φωνή!!! 

- Είναι χαζό να μιλάς για καταστροφές, για απώλειες ανθρώπινης ζωής, για περιουσίες που χάθηκαν και να μιλάς με φωνή που παραπέμπει στις κυρίες που απαντούσαν αισθησιακά στα παλιά 090.... για να σου πάρουν τα λεφτά.

- Το ξαναγράψαμε. Οι κάτοικοι του Ληλαντίου είναι χιλιάδες και κανείς δεν τους εκπροσωπεί εκτός από τους εκλεγμένους στα Τοπικά συμβούλια, στο Δημοτικό συμβούλιο, στο Περιφερειακό συμβούλιο και στην Βουλή. Αυτοί οι οποίοι βγαίνουν και μιλάνε ή κάνουν ανακοινώσεις είναι συγκεκριμένοι, ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και απλά κάνουν αντιπολίτευση για όλα και σε όλους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλες οι κινητοποιήσεις τους δεν είχαν τον όγκο και τον παλμό που θα ήθελαν.

- Βρίσκουν ανοιχτά μικρόφωνα μόνο εκεί όπου υπάρχουν αυτοί που μισούν την Βάκα και τον Σπανό, αλλά και την κυβέρνηση και ψάχνουν για ευκαιρίες, ξεχνώντας πως το 2019 είχαμε εκλογές και ο λαός, οι πολίτες, οι δημότες αποφάσισαν.

- Οι βολεμένοι με τους τέως Περιφερειάρχες και τους πρώην δημάρχους, βγάζουν καθημερινά χολή, αλλά κι αυτή είναι κακής ποιότητας και βλάπτει μόνο τους ίδιους.