Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Τι μας λένε τα παπαγαλάκια που έχουν στο στόχαστρό τους τον Δήμο Χαλκιδέων;;;; Λένε και ξαναλένε πως και πάλι πλημμύρησαν στην ΟΑΣΗ στον Άγιο Νικόλαο και φυσικά ούτε ξέρουν προς τα που πέφτει αυτή η περιοχή και ούτε έχουν ....πάει ποτέ.

- Τους προτείνουμε να κάνουν ένα τηλεφώνημα στην πυροσβεστική, να ζητήσουν ενημέρωση και να μας πούνε πόσες κλίσεις δέχτηκε η πυροσβεστική από την περιοχή ΟΑΣΗ.

- Αν το κάνουν θα μάθουν πως η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις από περιοχές του Δήμου Λίμνης, Αγίας Άννας και Μαντουδίου, αλλά και από περιοχές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου!!!! Εκεί φυσικά δεν πάνε τα παπαγαλάκια ούτε τηλεφωνικά και δεν βρίσκουν φαίνεται αγανακτισμένους δημότες, οι οποίοι θα βγούνε στις εκπομπές τους και θα τους πούνε, αυτά που θέλουν ν΄ ακούσουν.

- Πληροφορίες μας λένε πως ο δήμαρχος κύριος Τσαπουρνιώτης δέχθηκε πιέσεις ώστε να βγει και να ρίξει ευθύνες στην Περιφέρεια και προσωπικά στους κυρίους Σπανό και Κελαϊδίτη, αλλά δεν δέχτηκε και είπε πως έχει άψογη συνεργασία μαζί τους και πως κάνουν ότι μπορούν.

- Από εκείνη την ώρα, ο δήμαρχος μάλλον μπαίνει κι αυτός στο στόχαστρο και ένας Θεός ξέρει αν θα του αρχίσουν τις μπηχτές/.