Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

.....σουτάκια

 - "Χτύπησαν"  πάλι οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και άλλαξαν για μία ακόμη φορά την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Τώρα όρισαν να γίνουν εκλογές του χρόνου τον Ιανουάριο του 2021 στις 19!!! Μας έχουν τρελάνει, αλλά περισσότερο τρέλαναν τον κ. Ψαρόπουλο τον οποίο έβαλαν μπροστά προφανώς για να τον κάψουν και όταν έρθει η ώρα, θα τον αδειάσουν και όλοι θα στηρίξουν άλλον ....υποψήφιο.

- Πάντως στην ΕΠΟ άρχισαν τα όργανα, αφού μέλη της Εκτελεστικής, της διοίκησης δηλαδή είπαν ουκ ολίγα για τον Μαρκ Κλάτενμεργκ και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στον χώρο της διαιτησίας!!! Κύριοι δίκιο έχετε, αλλά είσθε κι εσείς σ΄ αυτούς που έβαλαν πλάτη ώστε τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ να είναι διακοσμητικά στοιχεία και κουμάντο να κάνουν οι ξένοι. Τώρα θα λουστείτε με το σαμπουάν που εσείς επιλέξατε.

- Εμείς δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε κανέναν, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε να λένε σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους πως στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και η Γ΄ Εθνική και δεν ξέρουμε τι άλλο. Τίποτα δεν θα ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου κυρίες κα κύριοι και όλοι ξέρουμε το γιατί. 

- Η Γ΄ Εθνική έχει μετακίνηση από νομό σε νομό και άντε να πάρει κάποιος την απόφαση για να πηγαινοέρχονται οι ομάδες μας στην Θεσσαλία η οποία είναι στο κόκκινο από τα κρούσματα.

- Στα Τοπικά Πρωταθλήματα είναι το θέμα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. ποιο σωματείο μπορεί να πληρώνει 3.000 περίπου το μήνα για να κάνει τεστ κάθε εβδομάδα; Αν τα πληρώσει η ΕΠΟ ή τα πληρώσει η ΕΠΣΕ, τότε κάτι μπορεί να γίνει.

- Λοιπόν η άποψή μας είναι πως τίποτα δεν θα ξεκινήσει, αν οι θάνατοι δεν πέσουν στα πολύ χαμηλά, αν ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν πάει σε διψήφιο νούμερο κι αν δεν τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.