Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ας μη γελιόμαστε επειδή μειώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων. Αυτό συνέβη επειδή κάνουν λιγότερα τεστ. Οι διασωληνωμένοι και οι νεκροί εξακολουθούν να είναι πολλοί και αυτό είναι το ανησυχητικό.  Φοβούμαστε πως το περισσότερο  χαλάρωμα, θα φέρει τα χειρότερα και θα δικαιωθούν οι ειδικοί οι οποίοι λένε πως θα έχουμε και τρίτο κύμα τον Ιανουάριο. Ας αναλάβει ο καθένας τις προσωπικές του.... ευθύνες και ο Θεός βοηθός.

- Κυρία Βάκα τόσα χρόνια εκεί στην Όαση στο Μπούρτζι ποτέ δεν είχαν οι άνθρωποι λιμνούλες στους δρόμους μετά από βροχή και τώρα που είσθε εσείς δήμαρχος τα νερά λιμνάζουν στους δρόμους!! Τι άλλο θ΄ ακούσουμε από τον ραδιοφωνατζή και την κυρία, πρώην μισθωτή του ΔΟΑΠΠΕΧ και εκλεκτή "της φίλης μου";;;; Για όλα φταίει η 16 μηνών δήμαρχος και καθόλου ο φίλος τους επί 5 χρόνια δήμαρχος κ. Παγώνης και ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος έργων και επίσης φίλος  τους κ. Καθαροσπόρης!!!

- Για τον κ. Παγώνη δεν μας απασχολεί το θέμα, αφού έτσι κι αλλιώς κοιτούσε τα πολύ μεγάλα έργα, άσχετα που δεν ολοκλήρωσε κανένα, αφού τον ενδιέφεραν περισσότερο οι μελέτες. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης όμως πως πέφτει σε τέτοιου είδους επικοινωνιακές μπούρδες;

- Επειδή όμως όλα αυτά τα συκοφαντικά για την κυρία Βάκα και την δημοτική αρχή, δεν βρίσκουν έδαφος για να παραφουσκώσουν, τελείωσε για λίγο, αφού είναι βέβαιο πως θα επανέλθουν, τώρα πήγαμε στα σκουπίδια και την διαχείρισή τους!!! Φαγώθηκε ο κ. Καθαροσπόρης και θέλει να εμφανίσει την δήμαρχο κ. Βάκα, ως δίγλωσση!!!! Μας λέει πως άλλα λέει στις επιτροπές και άλλα κάνει. Βασίλη καλημέρα, αλλά ξέρεις πως αυτό είναι ψέμμα.

- Προφανώς και κάπου θα πάνε τα σκουπίδια, "αν τελειώσει" ο χώρος στον οποίο πάνε μέχρι τώρα, αλλά καλά κάνει η κυρία Βάκα και οι άλλοι δήμαρχοι της Εύβοιας οι οποίοι θέλουν να έχουν την διαχείριση των σκουπιδιών της Εύβοιας και όχι με τους άλλους  νομούς της Περιφέρειας και θα το πετύχουν.

- Καλή σας μέρα λοιπόν και έπρεπε το πάθημα των εκλογών να σας είχε γίνει μάθημα, αφού η κυρία Βάκα και η παράταξή της κέρδισαν την εμπιστοσύνη των δημοτών, αλλά και την λάσπη που της έριξε ο ραδιοφωνατζής....