Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Βρήκε θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορήσει την κυβέρνηση για τον αριθμό των εμβολίων που θα έρθουν στην Ελλάδα!!! Τελικά το έχουν τερματίσει οι άνθρωποι. Κύριοι όσα εμβόλια χρειασθούν η Ελλάδα θα τα έχει και μέσα στο Α΄ εξάμηνο του 2021 θα εμβολιασθούν όσοι Έλληνες το αποφασίσουν. Τα εμβόλια δεν τα παραγγέλνει η Ελληνική κυβέρνηση, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση και η οποία τα μοιράζει στις χώρες μέλη της, ανάλογα με τον πληθυσμό της.... κάθε χώρας.

- Αλήθεια τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το εμβόλιο; Να το κάνουν οι Έλληνες ή όχι; Θα πάρουν καθαρή θέση ή θ΄ αφήσουν τα στελέχη τους να λένε ότι θέλουν; Υπάρχουν λοιπόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είναι κατά του εμβολίου και την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί δεν φέρνει μαζεμένα τα εμβόλια!

- Γιατί κυρία εσείς που λέγατε τα καλύτερα για την πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου, τώρα βγάζετε χολή; Μέχρι τώρα ήταν καλή και τώρα δεν είναι; Μέχρι τώρα έκανε πολλά καλά και τώρα δεν κάνει; Είναι δυνατόν να θέλετε να κάνει κωλοτούμπα η πρόεδρος, επειδή κάνατε εσείς και επιστρέψατε "στην αγκαλιά" του δημάρχου και των αντιδημάρχων;;;

- Να σας θυμίσουμε τι λέγατε λίγο καιρό πριν για την δημοτική αρχή και για συνεργάτη του δημάρχου και τι έλεγε αυτός για εσάς;; Τώρα σας φταίει η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου.

- Τα ίδια κάνετε όμως και για την κυρία Θαλασσινού, τα ίδια και με την κυρία Κατσαρή του Οξύλιθου!!! Πόσους βάλατε από κάτω με την κωλοτούμπα σας;;;