Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η άποψή μας

 
Μπορεί να διαβάζουμε διάφορα σχόλια , μετά την πρόταση του εισαγγελέα για τον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά 
1ον ....δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πρόταση για αθώωση του κ. Γιάννη Κάμπαξη.
2ον ....δεν πρέπει να διαβάζουμε σχόλια τα οποία λένε προς τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου να πάρει εκδίκηση.
3ον  ....ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν πρέπει να γίνει ίδιος και όμοιος με κανέναν και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία έχει προγραμματίσει να συνεχίσει την ζωή του στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται ήδη η σύζυγος και τα παιδιά του.
4ον  .... Σε επίπεδο ΕΠΟ είναι βέβαιο πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτα... και είναι άλλοι αυτοί που θα τους κυνηγήσουν μέχρι να πατήσουν κόκκινο χιόνι.
5ον  .... Σε επίπεδο ΕΠΣΕ δεν έχει κανέναν λόγο, να επιστρέψει ως εκδικητής ή δεν ξέρουμε τι άλλο. Κύριος οδηγήθηκε σε παραίτηση και ως κύριος θα επιστρέψει, για όσο διάστημα θα είναι στην Ελλάδα.
6ον  .... Στην ΕΠΣΕ δεν θα συναντήσει εχθρούς και δεν θα έχουμε πόλεμο. Άνθρωποι που ήταν χρόνια μαζί είναι εκεί και ο καθένας με τα δικά του λάθη. Μπορεί κάποιοι να παρασύρθηκαν, κάποιοι να ξέφυγαν, κάποιοι να μην σεβάστηκαν  κάποιους, αλλά θα κριθούν τώρα.
7ον  .... Η δική μας θέση ήταν καθαρή από την αρχή και έχουμε κάθε δικαίωμα να γράψουμε την άποψή μας. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου υπηρέτησε την ΕΠΣΕ και γενικότερα το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και θα επιστρέψει κύριος και για το καλό της ΕΠΣΕ και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 
8ον  .... Όσοι λοιπόν του ζητούν να πάρει εκδίκηση, δεν του προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί του ζητούν να γίνει, κάτι που δεν ήταν ποτέ.
9ον  .... Κύριε Παπακωνσταντίνου, αγαπητέ Γιάννη, μακριά από "τα φίδια" και τους κωλοτούμπες, αλλά η ΕΠΣΕ είναι σαν το σπίτι σου και δεν είναι δυνατόν "να σπάσεις πόρτες και παράθυρα".
Καλή σου νύχτα πρόεδρε και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, να απομονωθείς για λίγες μέρες και θα διαπιστώσεις πως λάθη κάνουμε όλοι, αλλά πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να τα διορθώνουμε και εμείς πιστεύουμε πως στο ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν υπάρχουν αχάριστοι.