Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

  - Τι έγινε τώρα; Βοηθάει αυτή η κυβέρνηση ή όχι τα ερασιτεχνικά σωματεία; Μέσα στην πανδημία δεν είναι άσχημα τα χιλιαρικάκια που μπαίνουν στο ταμείο. Έτσι δεν είναι; Μπορεί να μην είναι δίκαιη η μοιρασιά, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν ολοκληρωθεί το μητρώο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τότε τα κριτήρια θα διαμορφώνουν..... και το ύψος του ποσού .

- Τελικά ο Αυγενάκης είναι κύριος και κάνει πράξη τα λόγια του και να ξέρετε πως για την Εύβοια ετοιμάζει εκπλήξεις σε συνεργασία με τον Φάνη Σπανό, την Έλενα Βάκα και τον Γιώργο Ψαθά. Περιμένει να τον καλέσουν και σύντομα θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις.

- Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι ας την κρατήσουμε ζωντανή, αλλά είναι λάθος να λένε κάποιοι πως θ΄ αρχίσουν οι προπονήσεις ελεύθερα από 7 Ιανουαρίου και πως τελικά θα συνεχιστούν κανονικά όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Δεν θα συμβεί αυτό κάτω από αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν σήμερα και δεν είναι σωστό να παραμυθιάζουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού.

- Η περίοδος 2020-2021 χάθηκε κύριοι και καλό θα ήταν το κάθε σωματείο να κοιτάξει να οργανωθεί, να φροντίσει να είναι στο αθλητικό μητρώο, να έχει σε τάξη τα πάντα γιατί όλα αλλάζουν και θα φτάσουμε στο σημείο στο οποίο σωματεία δεν θα έχουν ούτε καν δικαίωμα συμμετοχής σε πρωταθλήματα, ούτε και δικαίωμα ψήφου σε τοπικές εκλογές ή εκλογές ομοσπονδιών.