Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Επιστροφή Παπακωνσταντίνου



 - Την άποψή μας την έχουμε γράψει και πιστεύουμε πως δεν πέσαμε και πολύ έξω. Φυσικά θα κριθούμε κι εμείς σύντομα και θα διαπιστώσουμε πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι απόψεις μας και αν κάναμε κάποιο λάθος με ανθρώπους από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ας απαντήσουμε λοιπόν στα ερωτήματά σας και στα σενάρια που κυκλοφορούν με το θέμα της επιστροφής Παπακωνσταντίνου στα διοικητικά της ΕΠΣ Εύβοιας.
Πιστεύουμε πως η επιστροφή του θα γίνει προς το τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου του 2021.
Υπάρχουν δύο σενάρια και πιστεύουμε πως θα επικρατήσει το... πρώτο.
Το πρώτο θέλει την πρόσκληση από το ΔΣ της ΕΠΣΕ προς τον κ. Παπακωνσταντίνου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.
Το δεύτερο σενάριο και το οποίο αν επικρατήσει θα είναι τραγικό, είναι να μην τον καλέσουν και ο ίδιος να ακολουθήσει τις διαδικασίες που του δίνει ο νόμος και να επανέλθει.
Δεν πιστεύουμε πως τα μέλη του σημερινού ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα δείξουν αχαριστία προς το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου και μάλιστα την στιγμή που ξέρουν πως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να επιστρέψει.
Επιστρέφει λοιπόν έτσι ή αλλιώς και αποχωρεί από το ΔΣ το μέλος που μπήκε τελευταίο και αυτός είναι ο κ. Πανταζής.
Με ποια ιδιότητα θα είναι στο ΔΣ ο κ. Παπακωνσταντίνου; Η λογική και το δίκιο λέει πως επιστρέφει στην θέση του προέδρου την οποία και κατείχε πριν οι εξυγιαντές τον οδηγήσουν στην περιπέτεια.
Πως θα γίνει αυτό; Το ΔΣ με συνεδρίασή του, θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και με ψηφοφορίες θα ορίσει την θέση του κάθε μέλους.
Θα ψηφίσουν λοιπόν για πρόεδρο και για τις άλλες θέσεις του ΔΣ.
Η θητεία αυτού του ΔΣ διαρκεί μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 οπότε και θα προκηρυχθούν εκλογές.

  ....σε λίγο περισσότερα