Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Δεν τελείωσε τίποτα με τον κορονοϊό και αν δεν προσέξουμε θα έρθουν τα χειρότερα. Επιμένουμε να γράφουμε για το θέμα, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να παρασυρθεί κανείς και να μην τηρεί τα μέτρα. Φοράμε πάντα και παντού την μάσκα, κρατάμε πάντα τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τις μετακινήσεις και ας κάνουμε μια φορά Χριστούγεννα στο σπίτι μόνο με την.... οικογένειά μας, για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί και του χρόνου υγιείς.

- Γιατί άραγε ουρλιάζουν οι βουλευτές όταν χάνουν την ασυλία τους; Γιατί πρέπει να έχουν ασυλία; Τι παραπάνω έχουν αυτοί από τους άλλους πολίτες; Γιατί πρέπει αυτοί να βρίζουν και να συκοφαντούν άλλους και να μένουν αγκαλιά με την ασυλία τους; Μήπως δεν έχουν χρήματα για να πληρώνουν δικηγόρους; Στο σκαμνί κύριοι και να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε. Γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν καταργεί την ασυλία γενικώς; Τολμήστε το κύριε Μητσοτάκη, για να δούμε πόσο μάγκες είναι οι κύριοι αλλά και οι κυρίες της Βουλής, που ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε.

- Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προσπαθεί και είναι κοντά στις Περιφέρειες και τους Δήμους, ώστε κανείς πολίτης, κανείς επαγγελματίας να μην αισθανθεί μόνος του μέσα στην πανδημία.  Όποιος το αμφισβητεί είναι απλά από αυτούς οι οποίοι έχουν παρωπίδες και απλά ανήκει στους γνωστούς μπαχαλάκηδες. 

- Μιλούν πολλοί και χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση, ως κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό δεν είναι σωστό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Οι βουλευτές της Ν.Δ. στηρίζουν την κυβέρνηση και το πρόγραμμά της είναι το πρόγραμμα της ΝΔ το οποίο και ψήφισε ο λαός.

- Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι θα πρέπει να δούνε το τι χρήματα έμπαιναν στα ταμεία τους τα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι χρήματα μπαίνουν τώρα που κυβερνά η ΝΔ.  Κυρίες και κύριοι, όλα θα πάνε καλά και όταν βγούμε από την πανδημία και κερδίσουμε την μάχη με τον κορονοϊό, τότε θα καταλάβουμε όλες και όλοι πολλά και θα παραδεχθούμε, πως ευτυχώς σ΄ αυτή την δύσκολη περίοδο, δεν κυβερνούσαν οι μπαχαλάκηδες.