Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Απανωτά ερχόταν οι χαρές χθες και μεταξύ αυτών, ήρθε και η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο την οποία είχαν στήσει οι άνθρωποι της παράγκας, οι εξυγιαντές και οι Συριζαίοι υπουργοί αθλητισμού. Τι λέει η πρόταση αυτή; Αθώοι σχεδόν όλοι και ....μεταξύ αυτών ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο κ. Γιάννης Κάμπαξης.

- Πάντως κάποια παπαγαλάκια δεν άντεξαν αυτή την πρόταση του εισαγγελέα και άρχισαν να διαδίδουν πως τα αδικήματα είχαν παραγραφεί και γι΄ αυτό ήρθε η αθώωση των κατηγορουμένων!!!! Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει και το ομολογούν οι ίδιοι οι οποίοι περίμεναν καταδίκες. Κύριοι σε ότι αφορά τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξη, τα πράγματα είναι πολύ καθαρά. Καμία εμπλοκή και αθώοι πανηγυρικά. 

- Η πρόταση του εισαγγελέα ήρθε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ίσως κάθισε στο στομάχι κάποιων, αφού σ΄ αυτό προστέθηκαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!! Δεν πειράζει. Ας πιούνε μα σοδίτσα και όλα θα πάνε καλά.

- Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, πως η πρόταση αυτή και η απόφαση που θα εκδοθεί μέσα στον Ιανουάριο, είναι η δικαίωση προσωπικά για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και φυσικά για την οικογένειά του, η οποία ταλαιπωρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, για να εξυπηρετήσουν κάποιοι τα συμφέροντά τους και για να διοικήσουν το ποδόσφαιρο στήνοντας παράγκες.

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Κάμπαξης, δεν περιμένουν τίποτα από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτούς που τους ταλαιπώρησαν, ούτε από αυτούς που τους πρόδωσαν και δεν θα θελήσουν να εκδικηθούν κανέναν. Υπάρχει Θεός και θα τους κρίνει και να ξέρουν πως αυτοί που αδικούν κάποιους και δεν ζητούν και συγνώμη, θα κριθούν.