Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

 - Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να αναφερόμαστε σε ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να συκοφαντούν, να απειλούν και να παριστάνουν τους γίγαντες, ενώ είναι νάνοι και στηρίζουν την ύπαρξή τους σε δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι έχουν δώσει όρκο πως θα υπηρετούν τους πολίτες και δεν θα δίνουν "όπλα" σε κάποιους για να εκβιάζουν πολίτες..

- Αναγκαστήκαμε να ενημερώσουμε το αρμόδιο υπουργείο επίσημα για κάποια πράγματα και η απάντηση ήταν πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της και θα ενημερωνόμαστε για την πορεία που θα έχει. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, αφού εμείς ρουφιάνοι δεν υπήρξαμε ποτέ και δεν έχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες και δημόσιους λειτουργούς.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η αλήθεια πονάει και δυστυχώς κάποιοι απαντούν με συκοφαντίες. Γι΄ αυτές τις συκοφαντίες κάποιοι θα πληρώσουν. Θα πληρώσουν όχι για να κερδίσουμε χρήματα εμείς, αφού το δηλώνουμε από τώρα, πως τα όποια χρήματα θα πάνε κατ΄ ευθείαν σε λογαριασμό της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

- Οι συγνώμες στο εξής δεν θα γίνουν δεκτές, γιατί για κάποιους από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.