Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτο!!!!!!

 Ο Δήμος Χαλκιδέων, η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων  κ. Γουρνής και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου αλλά και όσοι στηρίζουν με την ψήφο τους αυτή την δημοτική αρχή, μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θ΄ ακούσουν από τους δημότες του Ληλαντίου, αφού μετά την θεομηνία και την καταστροφή στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΛΗΛΑ και στο γήπεδο ποδοσφαίρου στα Φύλλα, έρχεται η ώρα για να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα και να έχουμε αποκατάσταση στο Κλειστό, αλλά και κατασκευή εκεί δίπλα ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ με φωτισμό, αποκατάσταση και ...ενός γηπέδου ποδοσφαίρου πραγματικό στολίδι για τον ΛΗΛΑ και την νεολαία του και νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στα Φύλλα στο δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Γεώργιο Αρμά, σε οικόπεδο που παραχωρεί ο Συνεταιρισμός.
Τα χρήματα ο Δήμος τα έχει εξασφαλισμένα και τα έργα θα ξεκινήσουν σύντομα, αφού θα γίνουν χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Η κυρία Δήμαρχος, η κυρία Έλενα Βάκα και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής, όταν έρθει η ώρα ας κάνουν τις ανακοινώσεις για το χρονοδιάγραμμα των έργων, από την αίθουσα του Δημαρχείου Βασιλικού, παρουσία και του αντιδημάρχου Ληλαντίων κυρίου Σέρρα και των προέδρων Βασιλικού και Φύλλων, αλλά και της κυρίας Αϊδίνη και του κυρίου Ρόγκα, προέδρου και αντιπροέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Αυτή είναι η Δημοτική αρχή την οποία αγκαλιάζουν οι δημότες.
Αυτή είναι η δημοτική αρχή και την οποία στηρίζαμε και στηρίζουμε, γιατί κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε και λύνει τα προβλήματα προέκυψαν από έκτακτες καταστάσεις.