Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

...φαπούλες

 - Κάποιοι έχουν φαγούρα και θέλει ο οργανισμός τους ξύσιμο!!! Καλά δεν ξέρουν πως αν ξυθούν στην γκλίτσα του τσομπάνη θ΄ αποκτήσουν πληγές;
Ηρεμήστε κύριοι, γιατί εμείς δεν θα κάνουμε πίσω και θα σας "ξεβρακώνουμε" καθημερινά με στοιχεία και αποδείξεις και όχι με ύβρεις και συκοφαντίες.
Εμάς τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας δεν μας ....ποτέ και δεν θα μας απασχολήσουν και τώρα.

- Να μας πούνε λοιπόν οι τετραέξυπνοι, ποιος είναι ο εργολάβος επιχειρηματίας τον οποίο διαφημίζουν στα ΜΜΕ που διαθέτουν και ο οποίος απαιτεί να αναλαμβάνει η εταιρεία του δουλίτσες και βάζει τους τετραέξυπνους να κάνουν προπαγάνδα.

- Εμείς είμαστε κακοί και λαμόγια και τα παίρνουμε. Εσείς οι καλοί και έντιμοι, τα παίρνετε με διαφημίσεις της συγκεκριμένης εταιρείας ή όχι; Ο εργολάβος επιχειρηματίας σας οδηγεί σε λάθη για να εξυπηρετήσει την επιχείρησή του, αλλά έτσι σας κάνει ρόμπες και μάλιστα ξεκούμπωτες....

- Συγνώμη αλλά κάποιοι πρέπει να έχουν παραισθήσεις και έχουν αντιγράψει την σκηνή της ταινίας στην οποία ο Χατζηχρήστος ήταν σερβιτόρος και έπαιρνε παραγγελία και την παραγγελία αυτή την έλεγε προς κάποιον άλλον για να την ετοιμάσει, ενώ άλλος δεν υπήρχε!!!!!

- Αυτό κάνει και ο δικός μας εδώ και καιρό, αφού "μιλάει" με τον ηχολήπτη, που όμως είναι ο ίδιος!!!! Καλά Χριστούγεννα ή Καλά Κρασιά!!!