Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

...μικρά, μικρά

 - Επιμένει ο καθηγητής κ. Μητρόπουλος και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, αφού προφανώς θέλει να είναι στο προσκήνιο και ξέχασε εύκολα πως ήταν πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ και ενώ είχε την εξουσία δεν έκανε τίποτα, ξέχασε επίσης πως ο λαός του γύρισε την πλάτη στις εκλογές και δεν τίμησε το κόμμα του και έτσι τον ακούμε σχεδόν καθημερινά και στα .....ραδιόφωνα της Εύβοιας.
Κύριε Καθηγητά, κύριε Μητρόπουλε, καλά κάνετε και κοιτάτε την δουλειά σας, αλλά τις κυβερνήσεις τις επιλέγει ο λαός.

- Φαίνεται πως τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας τελείωσαν και δεν έφτασαν για να καλύψουν και τον δρόμο που οδηγεί στον Λευκαντί και δεν περίσσεψε και μια φάτνη έστω για τον παραλιακό. Αν υπήρχαν πιστεύουμε πως κάτι θα έκανε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ η αγαπητή κυρία Ελένη Αϊδίνη. Καλά Χριστούγεννα.

- Μεγάλε μάθε για να ξέρεις. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει με την διαχείριση των σκουπιδιών και απλά δεν θα πάρουν αυτά που ήθελαν να πάρουν, αυτοί που έτριβαν τα χέρια τους με τις κατασκευές εργοστασίων για σκουπίδια και δεν ξέρουμε τι άλλο.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν θα χρειασθεί τις συμβουλές αυτών που είναι και μέσα στην διαπλοκή και η ίδια η διαπλοκή. Η δήμαρχος κυρία Βάκα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Δημοτών και όχι της διαπλοκής.

- Η όποια απόφαση ανεβαίνει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν σημαίνει πως έχει υπογραφεί την ώρα που ανεβαίνει. Σπάνια περίπτωση ν΄ ανέβει αυθημερόν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.