Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Ολυμπιακού, Άρη και Σιαμπάνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε νέα ανακοίνωση με την συνοδεία μάλιστα εγγράφων προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Ολυμπιακού, Άρη και Σιαμπάνη.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ενορχηστρωμένη ύπουλη και με μυθεύματα επίθεση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΠΑΕ Άρης, θα προσφύγει άμεσα στην Επιτροπή Αδειοδότησης και την Επιτροπή Δεοντολογίας, καταγγέλοντας τα εξής:
Τον Ιούλιο του 2019 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ υπόγραψε τον Μάριο Σιαμπάνη έναντι 200.000 € το χρόνο για 3 χρόνια, δηλαδή για 600.000 € καταθέτοντας μετά το αρχικό ΚΑΙ το τροποποιητικό συμβόλαιο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.Τον Οκτώβριο του 2020 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ αποφασίζει να παραχωρήσει ως ελεύθερη μεταγραφή (!!!) τον βασικό (και πολυδιαφημισμένο) τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων στην ΠΑΕ Άρης.Το συμβόλαιο του Μάριου Σαμπάνη με την ΠΑΕ Άρης αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό των 30.000 € το χρόνο όπως επίσης φαίνεται στις φωτογραφίες.Δηλαδή ο Μάριος Σιαμπάνης αποφάσισε να φύγει από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, που αμοιβόταν με 200.000 € το χρόνο και να υπογράψει με 30.000 € το ....

χρόνο στην ΠΑΕ Άρης.

Επειδή κανένας λογικός άνθρωπος ή δικαστής ή εισαγγελέας σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να πιστέψει αυτή τη ραδιουργία, όποια δικαιολογία και αν σκαρφιστούν οι ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Άρης και ο Μάριος Σιαμπάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και θα ζητήσει την αφαίρεση της άδειας των συγκεκριμένων ΠΑΕ, στην ΕΕΑ (όπου δυστυχώς για όλους- εκτός του ΟΣΦΠ- παραμένουν οι κουμπάροι του Αυγενάκη) και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η σχέση πλέον του Μάριου Σιαμπάνη με τον ΟΣΦΠ αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως, όπως το ότι εκπροσωπείται νομικά από την αδερφή της γενικής διευθύντριας του ΟΣΦΠ Λίνας Σουλούκου, μέχρι και στις «περίεργες» μεταγραφές- δανεισμούς μεταξύ των εμπλεκομένων ομάδων και φυσικά μέσω πολλών άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν σε όλες τις αρμόδιες αρχές.
Και κάποιοι ακόμη προσπαθούν να πείσουν μετά από όλα αυτά ότι ο ΠΑΟΚ προσέγγισε (σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις τους πάντα) μέσω ανθρώπων που συνδέονται με τον ΟΣΦΠ τον Μάριο Σιαμπάνη που έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ.

Δυστυχώς για τον Σιαμπάνη, έναν αθλητή που ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε από ταλαντούχο παιδί σε διεθνή επαγγελματία ποδοσφαιριστή, υπέκυψε στις πιέσεις να αποτελέσει πιόνι στην προπαγάνδα τους. Θα αντιληφθεί μετά την τιμωρία του, ότι για εκείνους ήταν ένας ακόμη αναλώσιμος ποδοσφαιριστής στα σχέδιά τους και θα βιώσει την εγκατάλειψη μόλις σταματήσει να τους είναι χρήσιμος. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν ταχύτατα προς διερεύνηση των πολλών αντίστοιχων υποθέσεων". .