Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Καλημέρα στον δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης και Αγίας Άννας τον κύριο Τσαπουρνιώτη. Δήμαρχε πως γίνεται και δεν έχετε συμπληρώσει ακόμη ένα χρόνο στην καρέκλα του δημάρχου;;;;;...

- Αυτά διαβάζουμε να γράφουν οι φίλοι σας και μάλιστα κατηγορούν την αντιπολίτευση, επειδή όπως λένε άρχισε να σας κάνει αντιπολίτευση πριν καλά καλά κλείσετε έναν χρόνο, ενώ εδώ και μήνες κατηγορούσαν τον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη και τους πίεζαν να κάνουν αντιπολίτευση στην Βάκα!!!!!!!

- Γελάνε και οι πέτρες κύριε Τσαπουρνιώτη, αφού οι φίλοι σας αυτοί κάνουν κωλοτούμπες στην διαδρομή τους από τον Βορρά μέχρι τον νότο της Εύβοιας. Να θυμίσουμε πως ο κ. Τσαπουρνιώτης έχει 9 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Στεργίου 10, ο κ. Τριάντης 6 και ο κ. Λιαγκάκης 2 έδρες. Για να έχει πλειοψηφία ο κ. Τσαπουρνιώτης, θα πρέπει να συγκεντρώνει 14 ψήφους. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως κάθε φορά θα θέλει την θετική ψήφο, 6 μελών της αντιπολίτευσης.

- Κύριε Δήμαρχε, πληροφορίες λένε, πως οι φίλοι σου προπαγανδιστές σου λένε τα κάλαντα και περιμένουν να δώσεις κάτι, ώστε ν΄ αρχίσουν να τα χώνουν στους συμβούλους της αντιπολίτευσης, για να τους φοβίσουν και να σου λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!

- Εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά, αλλά εσύ κάνε ότι σου φωτίσει ο Θεός...